Zaroko sta skrivala kar leto in pol

Zdaj je uradno! Najmlajši Čuk se bo oženil, prihaja dojenček?

Eva Jandl
29. 1. 2021, 20.30
Posodobljeno: 29. 1. 2021, 21.00
Deli članek:

Le čakali smo, kdaj bosta zaljubljenca Miha Novak in televizijska voditeljica Mina Pal napovedala poroko. Zdaj je uradno: poroka bo poleti, izvedeli pa smo še, da sta zaročena že leto in pol.

Osebni arhiv
Mihapravi, da si prvo mesto delita glasba in družina.
Ni mu verjel
Šef Čukov Jože Potrebuješ je producent oddaje, ki jo vodi Mina Pal, in prav ona je Miho prva javno predstavila kot novega člana Čukov. Ko mu je kasneje Miha povedal, da sta v zvezi, mu Jože najprej ni verjel. »Bil je prepričan, da se šalim,« se spominja.

Da sta najmlajši član skupine Čuki Miha Novak in televizijska voditeljica Mina Pal zaljubljena, nista nikoli skrivala. Najprej je Mina, ki je 12 let starejša od Mihe, sicer imela nekaj pomislekov, a se je hitro predala ljubezni in s svojo hčerko Leilo kmalu zaživela skupaj z Miho. Naslednji logični korak bi bila poroka, za katero pa sta Miha in Mina vedno trdila, da je v načrtih, a se nikakor ne moreta domeniti, kakšna naj bi bila. »Jaz bi poroko po starih običajih in pravo veselico, medtem ko si ona želi majhno slavje v družinskem krogu. Mislim, da se bova morala najti nekje na sredini. Poroka mi zelo veliko pomeni in se zelo veselim dne, ko bo na vrsti moja. Namreč 'prešpilal' sem jih že toliko, da zdaj komaj čakam svojo,« je povedal Miha, ki se bo že poleti lahko veselil, saj poroko načrtujeta takrat. Pred poroko pa je običajna zaroka, a o tej nismo prej nič slišali ... »Zaročena sva sicer že leto in pol, ampak s to novico nisva šla v javnost,« je dodal Miha.

Osebni arhiv
Miha, Mina in Leila si želijo, da bi se jim kmalu pridružil še dojenček.

Kmalu še dojenček

Miha je Mino zaročil na njen rojstni dan, doma, tradicionalno je šel na kolena in jo zaprosil za roko, ona pa je v solzah privolila. No, glede poroke še nočeta ničesar razkriti, a kot pravi Miha, bo nekje med veliko, kakršno si želi sam, in majhno, intimno poroko, kakršno bi rada njegova izvoljenka Mina. Sicer pa si Miha zelo želi tudi povečanja družinice, česar ne skriva. »Imava Leilo, ki mi je iskreno povedano kot hči, zelo sva povezana in se imava zelo rada,« razlaga in nadaljuje: »Upam, da bomo dobili tudi še dojenčka in bomo še večja srečna družinica.«