novoletne želje

Jasna Kuljaj pravi, da je narejena za druženje

Eva Jandl
18. 12. 2020, 21.00
Posodobljeno: 18. 12. 2020, 21.41
Deli članek:

Zakaj Jasna Kuljaj ne napiše drugega dela svoje avtobiografske monokomedije in kaj si želi v prihodnjem letu – tukaj je bilo res veliko smeha!

Osebni arhiv
Jasna Kuljaj s Sašem Đukićem in Jožetom Potrebuješem

Vedno zabavna voditeljica Jasna Kuljaj je pred nekaj dnevi praznovala svoj 39. rojstni dan in prejela kup čestitk. Poleg tega, da je uspešna televizijska voditeljica, je Jasna napisala tudi avtobiografsko monokomedijo z naslovom Borka in z njo prekrižarila celo Slovenijo. Pa ima še kaj podobnega v načrtu, smo jo vprašali. »Moja avtobiografska monokomedija Borka se je iztekla ravno februarja, tik preden je udarila korona. Zdaj, ko imam več časa, bi lahko napisala že drugi del, a vam povem, da je eno od spoznanj, ki mi jih je prinesla Borka, tudi ta, da monokomedija prinese veliko samote,« pravi Jasna. O kakšni samoti govori? »Sam greš na pot, sam v celoti izvajaš projekt. Jaz pa sem očitno narejena bolj za druženje in mi bolj ustreza biti član ekipe. Najhuje je, ko je za tabo večer, poln adrenalina, pa ga na koncu nimaš s kom podeliti, če ob sebi nimaš sotrpinov z odra.«

BREZ STRESA IN DRAME

Jasna, ki je tudi mama deklici Anastaziji, si za prihodnje leto želi čim več miru. »V prihodnjem letu si želim, da bi s Črnim Petrom še naprej razveseljevali ljudi, da bi ga še malo obogatili in da bi imela lepe odnose z ljudmi okoli sebe. Čim manj stresa, nepotrebne drame ... Ne vem, ali so to znaki staranja,« nam je iskreno povedala v smehu. Tudi mi ji želimo vse najboljše!

Planet TV
Za naslednje leto si želi imeti lepe odnose z ljudmi.