Sprašuje se, kaj ji želi sporočiti vesolje

Na kmetiji Zvezdane Mlakar zasegli konopljo: "Pri svojih letih se ..."

Eva Jandl
4. 11. 2020, 19.05
Posodobljeno: 4. 11. 2020, 20.49
Deli članek:

Poklicali smo igralko in voditeljico Zvezdano Mlakar za komentar o novici, da so na njeni kmetiji zasegli sadike in posušene rastline konoplje.

Dejan Nikolić
Zvezdana nam je po telefonu zatrdila, da se odgovornosti ne izogiba, saj bi morala vedeti, če se je gojenje konoplje dogajalo na njeni kmetiji.

Novica, da so policisti pri znani Slovenki odkrili večjo količino konoplje, natančneje 52 sadik in več kot kilogram posušene rastline, je vzbudila radovednost. Čeprav policisti niso potrdili, za koga gre, pa naj bi šlo za znano igralko in televizijsko voditeljico Zvezdano Mlakar, ki živi na 40 hektarjev velikem posestvu, kjer ima številne živali in bogat vrtiček. Zato smo Zvezdano poklicali. Oglasila se nam je med delom na svojem vrtičku in povedala: »Saj vem, kaj boste vprašali. Jaz nimam nič s tem in ne počutim se krivo. Gre pa za to, da sem jaz nosilka kmetijske dejavnosti in tako odgovorna za to, kar se dogaja na moji kmetiji. Zato me povezujejo z vsem, kar se dogaja na moji kmetiji. Odgovornosti se ne izogibam, če se je kaj takega dogajalo na kmetiji, bi to morala vedeti. Ne izmikam se. Če sem kriva, bom krivdo prevzela,« pravi Zvezdana. »Že cel dan raziskujem, kaj se je sploh zgodilo, in pravih informacij še nimam.«

NE VE, KAJ SE JE ZGODILO

»Pri mojih letih se s tem res ne ukvarjam,« pravi 60-letna priznana igralka. »Celo poletje sem delala, snemala na posestvu, posnela sem več deset intervjujev. Zdaj se sprašujem: zakaj? Zakaj se mi je to zgodilo, kaj mi vesolje sporoča? Novinarji me kličejo in sprašujejo, pa tudi sama ne morem veliko povedati, ker še sama ne vem, kaj se je zgodilo.« Dodala je še, da se blati tudi njeno dobro ime, ki si ga je prigarala s trdim delom.