Zabava

Postavna Nina Donelli komaj čaka, da se vrne na oder

Eva Jandl
29. 8. 2020, 10.55
Posodobljeno: 29. 8. 2020, 16.13
Deli članek:

Nina Donelli je prva Slovenka, ki je nastopila na slovitem CMC Festivalu v Vodicah, ki velja za enega največjih v regiji. Tja se vrača tudi letos.

Osebni arhiv
Nina Donelli je izdala videospot za svoj novi duet z Mladenom Grdovićem.

Postavna Nina Donelli (22), ki poje izključno v hrvaščini in je popularna tako čez mejo kot doma, se bo letos že drugič podala na veliki oder CMC Festivala v Vodicah na Hrvaškem, ki bo letos zaradi pandemije potekal 4. in 5. septembra.

Nina je takoj po karanteni posnela pesem Ima da te nema, klubsko pesem, ki je navdušila z vročim videospotom in v le treh tednih privabila milijon poslušalcev. Pred kratkim pa je izdala še novi duet Samo jedna je Dalmacija, kjer je zapela z enim najpopularnejših pevcev zabavne glasbe pri sosedih, Mladenom Grdovićem, s katerim bosta skupaj nastopila v Vodicah.

»Nastop na festivalu je res posebno doživetje, poleg tega mislim, da vsem glasbenikom manjkajo odri,« pravi Nina, ki se letošnjega izjemno veseli, saj ji manjka občutek, ko stopi na oder. Na velikem odru v Vodicah je nastopila prvič leta 2016 s pesmijo Primitivac negativac, ko jo je opazila tudi žirija in ji je podelila nagrado na naj debitantko leta. Od takrat se na oder v Vodice redno vrača. Njeni letošnji načrti so se sicer malce porušili, nam je še zaupala, a vseeno upa, da bo letos izdala svoj drugi album – prvega z naslovom Glazba, ljubav, život je izdala leta 2017.