Ekskluzivno iz Dalmacije

Aktualova Galama praznovala peto obletnico in brez besed pustila Marka Škugorja

R.T.
28. 10. 2019, 15.11
Posodobljeno: 28. 10. 2019, 15.21
Deli članek:

Vsi zvesti Aktualovci, ki spremljajo program ob petkovih popoldnevih, vedo, da je takrat čas za pravo radijsko zabavo.

Radio Aktual
Ker so skrivne priprave na to presenečenje potekale en mesec, ni čudno, da je Marko ostal brez brez besed.

Aktualova Galama, kjer sta na krovu vsak petek simpatična Anita Gošte in mojster radijskega mikrofona Dean Windisch, pa je letos praznovala že peti rojstni dan. Zato sta voditelja njeno praznovanje obeležila tako, kot se za Galamo spodobi – ponesla sta jo tja, kjer je njeno srce in se v živo poslušalcem javila iz osrčja Dalmacije, iz Šibenika.

Peta obletnica Aktualove Galame pa ni bil edini razlog, da sta Anita in Dean odpotovala v sončno Dalmacijo, ki v teh dneh ni bila prav nič jesensko obarvana. Tja sta se odpravila z namenom, da presenetita Marka Škugorja za njegovih okroglih trideset let.
Ker so skrivne priprave na to presenečenje potekale en mesec, ni čudno, da je Marko ostal brez brez besed. Galamovca sta namreč vse skrbno načrtovala s kolegi iz Agencije Event24 ter s pomočjo Markovega menedžerja Kristjana in čudovite Markove družine poskrbela za mravljince na koži.

Anita in Dean sta se iz terenskega studia v živo Aktualovim poslušalcem morala javiti ob petih popoldne, kot to počneta že pet let, zato sta pred tem Marka pustila brez besed. Najprej so z ekipo okrasili okolico z baloni, potem pa so se skrili, da jih slavljenec ni mogel opaziti.

Radio Aktual
Ko je Marko prihajal proti domu, so prav vsi planili pred njega in mu zapeli vse najboljše, od vzhičenja pa simpatični tenor ni mogel niti do besede.

Ni imel pojma, kaj ga čaka!

Ko je Marko prihajal proti domu, so prav vsi planili pred njega in mu zapeli vse najboljše, od vzhičenja pa simpatični tenor ni mogel niti do besede. Šele kasneje je postalo jasno, da je na njegov dom prispela Aktualova Galama.
Še eno presenečenje

Poleg majic z njegovo sliko pa so ga njegovi prijatelji pričakali še z enim presenečenjem. Po prvem šoku se je pred njim prikazal še sam kralj Dalmacije Dražen Zečić, ki bo skupaj z njim nastopil tudi na veliki decembrski turneji po Sloveniji.

Anita in Dean sta tako poslušalcem priredila največje presenečenje in poskrbela, da sta Aktualovo Galamo še dodatno začinila Marko Škugor in Dražen Zečić, ki sta oboževalcem seveda zaupala, da z veliko nestrpnostjo pričakujeta december in sedem skupnih koncertov, ki so del njune čarobne decembrske turneje po Sloveniji. Marko pa je poslušalcem tudi razkril, da je na svoj rojstni dan izdalnovo pesem z naslovom Deset anđela.

Aktualova Galama je tako na veličasten dalmatinski način začinila svojo obletnico, poskrbela za nepozabno doživetje in vsem poslušalcem pred radijskimi sprejemniki v živo pričarala pravo dalmatinsko vzdušje. Seveda so dogajanje pospremile sočne mesne in morske dobrote za katere je poskrbel Markov oče, ki ga ekipa preprosto ni mogla prehvaliti, zato mu je nadela vzdevek 'Dalmatinski Masterchef'.