Zabava

Slovenija se sprašuje: Kje je Avdić?

N.N.
26. 8. 2019, 09.40
Posodobljeno: 26. 8. 2019, 09.45
Deli članek:

Danes se je na Radiu 1 zgodila zgodovinska pustolovščina! V eter se je namreč vrnil najbolj poslušani jutranji program v Sloveniji, Denis Avdić Show.

Radio 1
Avdić in Jana, kje sta?!?

Da bo tudi nova sezona šova polna dobre jutranje zabave, smeha, presenečenj in potegavščin, je glavni akter Denis Avdić pokazal že prvi dan, ko je ob sedmih zjutraj s pomočjo Jane Morelj, dobesedno ugrabil program Radia 1! Res je! Denis in Jana vodita program iz neznane lokacije nekje v Sloveniji. V studio Radia 1 se ne bo vrnil, dokler ju nekdo ne najde! Iskanja sta se najprej lotila Anja Ramšak in Miha Deželak, kasneje pa jima bodo pridružili Ivjana Banić, Robert Roškar, Tomaž Klepač, Iztok Gustinčič in ostali znani glasovi z Radia 1. 

»Midva z Jano sva se skrila nekje po Sloveniji. Lahko sva kjerkoli, lahko sva v vaši pasji hišici, lahko sva na podstrešju, lahko sva pod vašo posteljo, lahko sva pri Luki Dončiču doma medtem, ko je on v Ameriki, lahko sva pri Šarcu na vikendu, lahko sva kjerkoli. Midva sva se skrila in lahko naju išče dva milijona ljudi. Anja in Miha, na vaju pa je, da vodita ta lov po Sloveniji. Lahko se obrneta na kogarkoli, lahko začneta že zdaj. Zbudita svoje detektivske žilice, midva bova tukaj dokler se naju ne najde,« je povedal Denis in v igro skrivalnic poslal celotno Slovenijo. 

Z Jano sporočata v eter namige in napotke, kje bi se lahko skrivala. Zaenkrat sta dala namige kot so ravnina, bližina vode, ljudje v kopalkah, najde pa se tudi kakšen komar. 

A iskanje niti pod razno ne bo lahko, sledijo namreč številni neverjetni preobrati in zapleti. Vse slovenski lov na Avdića lahko v živo spremljate na spletni strani www.radio1.si ter na Instagram in Facebook profilu Radia 1.

Poslušalci lahko svoja iskanja objavljajo na socialnih omrežjih pod #KjeJeAvdić, pokličejo pa lahko tudi na 080 21 80 in povejo kje sta priljubljena radijca. Tisti srečnež, ki bo prvi našel voditeljski par, bo imel to čast, da bo zelo na glas zatrobil s posebno zračno hupo!

Radio 1
Avdić in Jana, kje sta?!?

O Denis Avdić Showu: 

Vodja ekipe, ki od danes naprej šteje kar štiri člane, je seveda eden in edini Denis Avdić. Po porodniškem dopustu se je pred mikrofon vrnila mlada mamica Jana Morelj, ki bo prevzela informativni del in skrbela za obveščanje o dogodkih doma in po svetu. V etru ostaja tudi sončna vremenarka simpatična Anja Ramšak, ki bo skrbela tudi, da bodo poslušalci vedno na tekočem glede dogajanja na socialnih omrežjih. Srčni junak Radia 1 Miha Deželak pa bo še naprej obveščal o stanju na cestah. 4 prijatelji za dobro jutro!