Inot zaskrbljen

Tik pred finalom mu je ponagajalo zdravje

Vesna Meško
22. 12. 2018, 21.06
Deli članek:

Finalisti šova Slovenija ima talent so na trnih, pred njimi je namreč dan, ko bodo lahko uresničili svoje sanje. Med njimi je tudi inoT.

POP TV
inoT

Pevec je poslednji nastop vzel zelo resno. Da bi se dobro pripravil nanj, je pustil službo, zaradi stresa pa je zbolel. V kratkem klepetu je za njena.si povedal, kaj se dogaja.

V nedeljo bo za vas izjemno pomemben večer. Pričakovanja gledalcev in žirije so velika, menite, da boste s svojim nastopom spet poskrbeli za presežek do zdaj videnega? 

Ne vem, ali bom dosegel oziroma presegel pričakovanja. V bistvu me je zelo strah (smeh). Poskušam najti ravnotežje med »kaj delaš« in »kako to delaš« ... Čeprav glede »kaj delaš« ..., po avdicijski oddaji s šestimi glasovi in polfinalu s sedmimi se možnosti vsakemu pevcu precej zmanjšajo, sploh če bi rad občinstvo presenetil. Toda na željo občinstva bom ostal na tej liniji in naredil vse, kar je v moji moči in še več, da bo točka uspela.

Zasledili smo, da ste zboleli. Vam je ponagajal prehlad? Ste zaradi tega prikrajšani za vaje, saj morate paziti na glas?

Odločil sem se, da grem na vse ali nič. Moral sem pustiti službo na Mallorci za celotno sezono, tako da sem bil pod kar velikim stresom zadnje tedne in mislim, da sem ravno zato zbolel par dni pred prihodom v Ljubljano. Ampak zdaj, ko sem že tukaj, sem bolj osredotočen, bolj miren, počivam, kolikor lahko, da bi bil na ravni, ki jo finale zahteva. Držimo pesti.

»Toni je zelo zabaven, kar naprej poje in igra kitaro, velikokrat tudi ko gledava kakšen film ali nadaljevanko. Poleg tega je zelo občutljiv in ima kot vsi ostali veliko strahov in ga je groza, ko pomisli, da bi lahko naredil kaj, kar bi koga prizadelo. Uči se še, da ne more vedno vsem ustreči. Pa srečo imam, ker res zelo rad (in dobro) kuha, in tisti teden, ko sta moja otroka z nama, je vedno kosilo na mizi, ko pridemo domov, česar iz prejšnje zveze nisem bila navajena.« - pa je o inoTu dejala partnerka Maša.

Osebni arhiv
Za pevca bodo še posebno stiskali pesti njegova partnerica in njena oziroma njuna otroka Lukas in Lea.