Tarantino

Slavni režiser pregnal roparja

T.P.
20. 12. 2018, 21.45
Deli članek:

Sloviti ameriški režiser v noči na ponedeljek ni imel mirne noči.

Reuters
Quentin Tarantino in Daniella Pick

Okoli polnoči sta namreč v njegov losangeleški dom skozi zadnje okno vdrla roparja.

Po poročanju portala TMZ je Quentin Tarantino slišal ropot v hiši in se odpravil pogledat, kaj se dogaja. Naletel je na dva moška in se soočil z njima. Nepridipravoma je sicer uspelo ucvreti, in to žal ne praznih rok. Popihala sta jo namreč z nakitom in še nekaj njegove lastnine.

Režiser je poklical policijo, ta pa storilca za zdaj še ni našla. Losangeleška policija trenutno po soseski išče nadzorne posnetke, ki bi jim pomagali pri identifikaciji zločincev.

Tarantino je neprijetno izkušnjo doživel zgolj nekaj tednov po poroki z izraelsko pevko Daniello Pick. Par, med katerim je dvajset let razlike, si je večno zvestobo obljubil na intimni ceremoniji v Los Angelesu. Quentin in Daniella sta se spoznala leta 2009, ko je režiser v Izraelu predstavljal svoj film Inglourious Basterds. Zaročila sta se julija 2017 v sveti deželi.    

Tarantino je sicer trenutno polno zaposlen z dokončevanjem svojega najnovejšega filma Once Upon a Time in Hollywood. Celovečerec se osredotoča na umore Mansonove družine leta 1969, zanj pa mu je spet uspelo zbrati zvezdniško zasedbo – med drugim Leonarda DiCapria, Brada Pitta in Margot Robbie. V kinematografe naj bi film prišel naslednje leto.