KMETIJA

Razkrivamo: Transdive resničnostnem šovu ne bo!

N.S.
21. 8. 2018, 07.30
Deli članek:

Čeprav se je o priljubljeni Salome dolgo ugibalo, ali je res vstopila v šov Kmetija, so zdaj znane podrobnosti in dejstvo, da je v resničnostnem šovu ne bo.

Mare Vavpotič/M24.si
Zdaj je dokončno znano, da bo Salome namesto na Kmetiji čas preživljala na vajah v gledališču.

Jeseni na male zaslone prihaja nova sezona šova Kmetija, ki so jo začeli snemati v začetku avgusta. Znano je, da bo v šovu tudi veliko že znanih obrazov. Največ zanimanja je seveda pritegnila transdiva Salome, o kateri se je na veliko govorilo, da bo del resničnostnega šova, ki se bo letos dogajal na moderni kmetiji, tekmovalci pa bodo imeli vse udobje in sodobna orodja za preživetje. A zdaj je dokončno znano, da priljubljene estradnice ne bomo gledali v Kmetiji. Salome smo poskušali dobiti na telefon, a je ta zvonil v prazno, saj uživa na dopustu na Rabu.

Arhiv Svet24
Pred leti je Salome že nastopila v šovu Kmetija slavih.

Znano je le, da si je želela vstopiti v šov Kmetija, vendar je na koncu le naneslo tako, da se je odločila za gledališče, skupaj s Heleno Blagne, Zvezdano Mlakar in Deso Muck namreč pripravlja muzikalno predstavo Menopavza in vaje se jim začnejo že prihodnji teden. Salome je morala na tehtnico postaviti šov oziroma gledališko uspešnico, v kateri bo zagotovo sijala dolgo časa in tako tudi zaslužila za preživetje.