ZVEZDE NA DOPUSTU

Na Jadranu spet dopustujejo tuji zvezdniki

N.S.
7. 8. 2018, 21.00
Deli članek:

Če ste se ali pa se še boste letos odpravili na dopust k našim južnim sosedom, ne izključite možnosti, da srečate katerega izmed svetovnih zvezdnikov, ki jih v teh dneh tan kar mrgoli.

Facebook
Bono iz skupine U2 se redno vrača v Dalmacijo, kjer tudi letos preživlja svoj dopust.

Slavni in bogati se nad jadransko obalo ne navdušujejo le zaradi lepote in čistosti morja, temveč tudi zaradi bogate arhitekturne, kulturne, kulinarične in zgodovinske dediščine.

Profimedia
Bernie Ecclestone si je v Trogirju kupil razkošno vilo, kjer uživa s svojo izbranko Fabio Flosi.

Najboljši kraji za »odkrivanje« zvezdnikov so otok Hvar ter mesti Split in Dubrovnik. Večina se sicer zadržuje na svojih luksuznih jahtah, ki imajo priveze blizu obale. Velikokrat pa se v spremstvu svojih varnostnikov odpravijo tudi na celino, kjer raziskujejo lepote starih mest in si privoščijo sproščen turistični ogled znamenitosti. Po vseh zvezdniških obiskih v preteklih letih so se za letošnji dopust na Jadranu odločili tudi Bono, pevec skupine U2, ki se rad vrača na Hrvaško. Med vsakoletnimi povratniki je tudi športna legenda Bernie Ecclestone, ki si je v Trogirju kupil razkošno vilo, kjer uživa s svojo izbranko Fabio Flosi. V Splitu se je mudila igralka Emilia Clarke, zvezdnica serije Igra prestolov: »Mislila sem, da je snemanje v Dubrovniku čudovito, a ko sem videla Split ... prečudovito. Sem brez besed. Hrvaška je vedno izvrstna gostiteljica in tokrat ni bilo nič drugače.«

Profimedia
Zvezda serije Igra prestolov Emilia Clarke v Splitu snema novo sezono.


Takoj jih opazijo
Nogometni zvezdnik David Beckham se s soprogo Victorio in otroki tokrat mudi v razkošnem črnogorskem resortu v Svetem Stefanu, kjer uživajo na polno. Pri naših južnih sosedih pa se je s svojimi otroki mudila tudi resničnostna zvezdnica Kourtney Kardashian, ki se je popolnoma zaljubila v lepote Jadranskega morja. Najprej je obiskala prestižne lokacije v Italiji, nato pa se je z jahto ustavila tudi na hrvaški obali, kjer so jo seveda takoj prepoznali.

Profimedia
Kourtney Kardashian so takole ujeli med uživanjem z otroki.