GLASBA

Nesreča z avtom in vroči prizori

Nejc Simšič
25. 7. 2018, 21.20
Deli članek:

Veseli Savinjčani so štirje mladi fantje, doma iz Savinjske doline, ki navdušujejo ljubitelje narodnozabavne glasbe.

Arhiv Novice Svet24
Veseli Savinjčani so snemali videospot za polko Ko me objame.

V letošnjem poletju so simpatični glasbeniki pogumno stopili tudi na festivalska odra v Števerjanu in na Vurberku. Na slednjem so zaigrali polko z naslovom Ko me objame, za katero so z ekipo Televizije Veseljak posneli svoj prvi videospot.

Arhiv Novice Svet24
Neli Čadej in Domen Romih menda zasebno nista par, zato je bilo snemanje zanju še posebej zabavno.

Snemanje je potekalo v takrat še neodprtem Eko resortu Lavender Hill. A seveda brez zapletov ni šlo! Za snemanje so si namreč izposodili starodobnega hrošča in ta je med snemanjem glavnih scen nenadoma pristal v jarku. Člani ansambla so dokazali, da so že dedci in pol, saj so ga s skupnimi močmi potegnili nazaj na cesto. Seveda pa je tako nastala nepozabna anekdota, ki jo bodo še dolgo lahko obujali in se smejali na ta račun. 

Arhiv Novice Svet24
Med snemanjem zapeljivih kadrov sta večkrat bruhnila v smeh.

Več podobnih vsebin vas čaka na Veseljakovi spletni strani.

SMEH MED ZAPELJIVIMI PRIZORI

V videu so glavno vlogo zaupali Neli Čadej in Domnu Romihu, ki menda zasebno nista par, zato sta med snemanjem zapeljivih kadrov večkrat bruhnila v smeh in tako poskrbela za smeh celotne snemalne ekipe. Vse podrobnosti s snemanja in tudi videospot vas že čakajo na Televiziji Veseljak in tudi na svetovnem spletu, kjer Veseli Savinjčani že navdušujejo vse ljubitelje narodnozabavne glasbe.