Uživačka

Manca obožuje terence

Teja Pelko/Novice Svet24
23. 7. 2018, 07.10
Deli članek:

Manca Špik, ki je na nedavnem festivalu Melodije morja in sonca s pesmijo Kjer pomol poljubi morje osvojila srca občinstva, prejela pa je tudi nagrado strokovne žirije za najboljšo izvedbo, nikakor ne namerava počivati na lovorikah, nasprotno.

Mediaspeed
Manca Špik

Že zdaj se vneto pripravlja na festival Slovenska popevka, ki se bo odvil septembra, do konca leta pa namerava izdati še dva nova dueta, tako da letos za kakšen daljši oddih ne bo imela časa.

Špikova si letos zaradi obilice dela ne bo mogla privoščiti kakšnega daljšega oddiha.

NE MORE BITI DOLGO PRI MIRU

Si bo pa zagotovo vzela vsaj kakšen prost dan za polnjene baterij in uživanje v morskih radostih s svojimi najbližjimi. »Meni je dovolj že en dan, da se malo nakopam in nasončim,« nam je dejala Manca.

Sicer pa ima zelo rada aktivne počitnice. »Na dopustu počivam dva do tri dni, da se res sončim in prekladam kot čevapčič, potem pa najamemo terensko vozilo in gremo raziskovat skrite kotičke ter spoznavat domačine, lokalno hrano, piva in vina. Meni bi se zmešalo, če bi ležala 14 dni. Zdaj, ko imam še majhno bitje ob sebi, je pa sploh veselica. Res se imamo super,« nam je še povedala Špikova, ki nadvse uživa v materinstvu, zelo srečna pa je tudi, da je z malčico, za katero pravi, da je pravi angelček, vse v redu.

Instagram
Zvezdnica uživa v materinstvu.

Instagram
Manca na dopustu rada raziskuje skrite kotičke.