LAŽ ALI RESNICA?

Meghan in Harry že pričakujeta dvojčka?

N.S./Novice Svet24
26. 6. 2018, 20.15
Deli članek:

Le mesec po kraljevi poroki so se v javnosti pojavile govorice, da naj bi bila nekdanja hollywoodska zvezdnica Meghan Markle noseča.

Reuters
Le mesec dni po poroki naj bi Harry in Meghan pričakovala naraščaj, in to kar dvojčka!

Svet je obkrožila vroča novica, da naj bi bila mladoporočenca Harry in Meghan v veselem pričakovanju, pričakovala pa naj ne bi le enega, ampak kar dva otroka. Da princ Harry in Meghan pričakujeta dvojčka, sicer poroča znan hollywoodski spletni portal, ki je v preteklosti že nekajkrat navajal napačne informacije, zato novici ne gre čisto verjeti. Kot so zapisali, sta se mladoporočenca novice razveselila po medenih tednih.

Profimedia
Za naraščaj sta menda najprej izvedela princ William in Kate, ki imata že tri otroke.

PRIČAKUJETA DVOJČKA

Neimenovani vir, ki naj bi bil zelo blizu Harryju in Meghan, je povedal, da naj bi mladoporočenca pričakovala deklico in dečka, o naraščaju pa sta najprej seznanila Harryjevega brata Williama in njegovo ženo Kate. »Harry in Meghan sta čisto iz sebe od sreče in veselja, saj nista pričakovala, da se bo zgodilo tako hitro,« je predstavnikom sedme sile zaupal vir in dodal, da je parček novico zaupal tudi princu Charlesu, njegovi ženi Camilli in kraljici Elizabeti, ki so novico menda sprejeli z veliko radostjo. Meghan naj bi se za pomoč in nasvete o nosečnosti obrnila kar na Kate, ki ima z Williamom tri otroke in je že izkušena mati, poleg tega pa naj bi s telovadbo tudi v nosečnosti skrbela za vitko postavo in zdravje.