Oprostila prevare

"Licemerska si", ji očita, ker ga je po aferi sprejela nazaj

R.T.
26. 6. 2018, 10.40
Posodobljeno: 26. 6. 2018, 11.00
Deli članek:

Ženske uči, naj prepoznavajo svojo vrednost, sama pa je ostala s košarkarjem, ki jo je varal v zadnjih mesecih nosečnosti, je Khloe Kardashian očitala oboževalka. Khloe se je prvič po izbruhu afere odzvala in napisala ...

Profimedia
Khloe Kardashian

Prvič po izbruhu afere, ko so v javnost pricurljali posnetki 27-letnegaTristana Thompsona, ki se poljublja z žensko, ki ni njegova visoko noseča partnerka Khloe Kardashian, se je 33-letna zvezdnica resničnostnega šova javno odzvala na burno dogajanje. 

Aprila je britanski DailyMail objavil posnetke Tristana z Leni Blair, s katero se je poljubljal v New Yorku, medtem ko je njegova visoko noseča partnerka ostala doma. Kmalu so na plan pricurljali novi posnetki, ki so dokazovali nezvestobo košarkarja NBA lige, in izkazalo se je, da je imel Tristan kar nekajkrat težave z zvestobo. Nenazadnje: svojo nekdanjo partnerko je v času, ko je bila visoko noseča, varal prav s Khloe ...

Ob razkritju Tristanove nezvestobe se je Khloe zavila v molk: brez izjav ali objav na družbenem omrežju se je posvetila bližajočemu se porodu. Tudi po rojstvu deklice True, ki je zdaj že dopolnila dva meseca, Khloe ni razkrivala, kakšno je po škandalu njeno ljubezensko življenje za štirimi stenami. Ves čas pa so v javnosti neumorno krožile številne govorice: od tega, da je Tristanu nezvestobo oprostila, do tega, da ga bo zapustila takoj, ko bo konec končnice v NBA ligi in/ali ko bosta lahko s hčerkico leteli. 

No, zdaj je Khloe prvič prekinila molk, ko je v zapisu na twitterju stopila v bran svoji odločitvi, da ostane s Tristanom. Uporabnica twitterja Queen Persia je namreč zapisala: "Ljubim, obožujem in navijam za Khloe, ampak sem zelo razočarana, da je ostala z izgubo Tristanom. Ženskam pridiga, da morajo prepoznati svojo vrednost in vedeti, kdaj zapustiti razmerje, ampak ko napoči trenutek, ko bi morala oditi ona, je licemerska".

Khloe je hitro odgovorila: "Ni čisto tako, Queen Persia. Ne veš, kaj se dogaja v našem gospodinjstvu ali o neznanskem trudu, ki ga je potrebno vložiti, da sploh lahko sobivamo. Ponosna sem na svojo moč".

In nadaljevala: "Cenim tvoje mnenje in upam, da ga boš ohranila tudi so vseh drugih ljudi v podobni situaciji". Ženski sta kmalu zakopali bojno sekiro, saj je oboževalka Khloe odvrnila, da spoštuje njeno odločitev, da pa je do njen nekoliko "zaščitniška" ... 

Zadnji zapisi o Khloe in Tristanu so povezani z objavo fotografij, na katerih na eni od rojstnodnevnih zabav, Khloe deluje precej zdolgočasena, pojavljali pa so se zapisi v medijih, da je bil donos med njima "napet". Khloe je tovrstna poročanja zavrnila in zatrdila, da se je na zabavi imela zelo lepo ter da je kot novopečena mamica izjemno utrujena.