Povabljena

FOTO: Očarana nad Egiptom in drugimi lepoticami

Teja Pelko/Novice Svet24
8. 5. 2018, 07.10
Deli članek:

Naša misica se je z veseljem odzvala povabilu organizatorjev svetovnega lepotnega izbora Miss Eco International, na katerem je kot prva leta 2015 tudi zmagala.

osebni arhiv
Patricia je bila očarana nad bogato egiptovsko zgodovino.

Tokrat je Patricia Peklar v Egipt odpotovala v vlogi žirantke, svojo vlogo pa je vzela nadvse resno.

»Čeprav sem v Egiptu res bila že velikokrat, me vedno znova očara z bogato zgodovino in utripom življenja.«

NEHVALEŽNA VLOGA

»Bila sem ena izmed ključnih delov žirije. Več kot 50 lepotic smo ocenjevali v petih segmentih: ekološka obleka, letoviščna obleka, večerna toaleta, nacionalni kostum in talent šov. Ocenjevanje nikakor ni bilo lahko, saj zelo dobro vem, kako je, ko si na odru in zastopaš svojo državo ter se želiš kar najbolje izkazati; prisotna je trema, malce si pod pritiskom, saj je navsezadnje to tekmovanje. Zato sem se pri ocenjevanju res potrudila, da sem bila pozorna na vse,« nam je razkrila Peklarjeva.

osebni arhiv
Patricia Peklar

ODKRIVANJE EGIPTOVSKIH LEPOT

Samo tekmovanje je trajalo tri tedne, medtem pa so si ogledali tudi nekaj tamkajšnjih znamenitosti. Podrobneje so spoznali glavno mesto Kairo, nato pa so odpotovali še na obalo Rdečega morja ter si ogledali mesta Marsa Alam, Luksor in Ain Sokhna. »Čeprav sem v Egiptu res bila že velikokrat, me vedno znova očara z bogato zgodovino in utripom življenja,« pravi Patricia.

osebni arhiv
Svojo vlogo žirantke je vzela zelo resno.

Finale tekmovanja je potekal v kairski operni hiši, Patricia pa tam ni bila zgolj v vlogi žirantke, ampak tudi nastopajoče. Zbranim je namreč predstavila svoja singla 180 Days in Pressure.

osebni arhiv
Lepotica se je naužila tudi morskih radosti.

Četrti laskavi naslov mis Eco International je osvojila Cynthia Thomalla s Filipinov.

osebni arhiv
Patricia z mis Eco International 2017 Amber Bernachi.

osebni arhiv
Misica s tamkajšnjimi otroki