Razprodano

FOTO: Desetka za Aktualov 10. rojstni dan!

P.R.
2. 12. 2017, 08.51
Posodobljeno: 2. 12. 2017, 12.25
Deli članek:

Nepozaben večer v Stožicah. Aktualovci so imeli močno podporo ne le pod odrom in na odru, ampak tudi za odrom.

Vito Tofaj/M224.si
Jasmin Stavros

Čakali smo in dočakali nepozabni petek in veliko rojstnodnevno zabavo Radia Aktual. Razprodana Dvorana v Stožicah se je tresla pod težo pozitivnih vibracij obiskovalcev, nastopajočih na odru in voditeljev okroglega rojstnega dneva Radia Aktual. 

T.P.
Stožice so bile razprodane: pogled na dvorano med dogajanjem.

Zgodilo se je ne le to, kar se je moralo – navdušili so trije veliki kralji zabave Dražen Zečić, Jasmin Stavros in Mladen Grdović, fantje iz skupine Mambo Kings, obiskovalce je razgrela tudi Klapa Maslina –, ampak še veliko več: Aktualovci so obljubili kar nekaj gostov presenečanja, ki so izpolnili pričakovanja in navdušili zbrane.

Vito Tofaj/M24.si
Dražen Zečić

Marko Vavpotič/M24.si
Klapa Maslina

Za obiskovalce sta bila največje presenečenje med presenečenji Helena Blagne, ki je na Aktualov praznik predstavila nov singel, in Alfi Nipič in njegov Silvestrski poljub, ki je zbrane s pesmijo na ustnicah ponesel v praznični december. Poleg Helene in Alfija so bili med glasbenimi gosti še Djomla KS, Davor Radolfi, ABBA Real Tribute Band.

Vito Tofaj/M24.si
Gostja presenečenja Helena Blagne.

Vito Tofaj/M24.si
Alfi Nipič in Aktualko.

Aktualovci so imeli močno podporo ne le pod odrom in na odru, ampak tudi za odrom. Ob rojstnem dnevu so Aktualovce za odrom podprla in pozdravila znana imena, ki so v Sloveniji in na Hrvaškem povezana z glasbo. Med njimi so bili hrvaški glasbenik Boris Novković, glasbeni producent in manager Dušan Bačić, hrvaška glasbenica Lana Jurčevič, njen tekstopisec in manager Fayo – Faruk Buljubašić, hrvaški glasbenik Davor Borno, Natalija Verboten, Miki Šarac, Goran Šarac, Nina Donelli, Miran Rudan, Branko Paić (hrvaški glasbeni manager, direktor založbe SCARDONA) in Ljubo Šeperić (hrvaški glasbeni manager).

Vito Tofaj/M24.si
Voditelji na dogodku Klemen Bunderla, Anita Gošte, Mojca Gornik, Tanja Seme.

Obiskovalci, ki so napolnili stožiško dvorano, nastopajoči, Aktualovci in vsi drugi, ki so pomagali pri uresničitvi nepozabne družabno-koncertne izkušnje, smo skupaj pričarali čudovit prednovoletni večer, v katerem ni manjkalo glasbe, plesa in zabave.

Še več o petkovem dogajanju pa boste lahko še v naslednjih dneh prebrali v naših spletnih in tiskanih izdajah.

Marko Vavpotič/M24.si
Aktualovci so pripravili nepozaben večer.

Marko Vavpotič/M24.si
Davor Radolfi

Marko Vavpotič/M24.si
Mladen Grdović

Marko Vavpotič/M24.si
Anita in Klemen.

Marko Vavpotic / M24.si
Pogled na dvorano pred začetkom.

Marko Vavpotic / M24.si
Aktualko med pripravami na spektakel.