Panika

Tašča princa Harryja na udaru

snč
1. 12. 2017, 20.50
Deli članek:

Življenje Meghan Markle se je obrnilo na glavo, že ko je postala ljubica britanskega princa Harryja. Zdaj ko je njegova zaročenka, je v središču pozornosti celo njena mama na drugem koncu sveta.

Profimedia
Celo kadar Doria ponoči v družbi varnostnika pelje kužka na vrt lulat, jo ujamejo paparaci.

Seveda se na veliko ugiba, kako neki bodo Dorio Ragland sprejeli na dvoru, saj v nobenem pogledu ne ustreza podobi idealne prestolonaslednikove tašče, kakršno si je aristokracija zamislila.

A če so sprejeli Meghan, njena mama pač pride v kompletu. In verjetno razlog njenega prihoda v London ne bo šele majska poroka, temveč se bo oglasila že prej. Vsaj glede na trenutne razmere pri njej doma v Los Angelesu.

Profimedia
Brez varnostnika nikamor več.

POPOLNA ZASEDA

Že po nekaj mesecih ljubezenske zveze Harryja in Meghan, ko so mediji izvohali, kdo je njena mama, so paparaci začeli Dorii vztrajno slediti. A naj je temnopolta gospa nakupovala, sprehajala pse ali zalivala rože – nikoli se ni dala motiti, niti ni spremenila svojega stila.

Po izobrazbi socialna delavka, zadnja leta pa profesionalna inštruktorica joge pač vztraja z dredi na glavi in uhanom v nosu in za mimogrede odteče še losangeleški maraton. Ljubi svoj način življenja, svoj mir – od vsega pa najbolj obožuje druženje s hčerko. Tudi Meghan je mami z vsem srcem predana, ima jo za najboljšo prijateljico in jo hitro pogreša, kadar sta ločeni.

Profimedia
Novinarske ekipe pred domom Dorie Ragland malodane bivakirajo.

Da bi se Doria kaj hitro lahko pojavila v Londonu, je sicer krivo trenutno dogajanje pri njej v Ameriki. Po uradni zaroki so pred njeno hišo novinarji in fotografi 24 ur na dan, televizijska javljanja potekajo s ceste pred njeno hišo, kar v živo. Vsi namreč čakajo, da se gospa Ragland omehča in končno poda kakšno izjavo o svoji hčerki in bodočem zetu.

Zaradi medijskega navala nanjo sta ji Harry in Meghan dodelila celo varnostnike, saj je stanje postalo nevzdržno. Doria namreč ne more več niti sprehajati svojih psičkov, to namesto nje počne prijateljica, ki jo mediji (za zdaj) pustijo pri miru.