Ubijalski način življenja

Camilla je na smrt utrujena!

S.N.Č.
6. 11. 2017, 21.15
Deli članek:

Tudi če soproga britanskega prestolonaslednika princa Charlesa, Camilla Parker, svoje utrujenosti ne bi priznala, je skriti tako ali tako ne bi mogla, saj jo ves čas fotografirajo.

Profimedia
Mediji so zapisali, da se je Camilla pošalila na račun svojih let. A je verjetno vse resno mislila.

Tako kot je običaj na daljših turnejah angleške kraljeve družine, je tudi tokrat v Aziji urnik natrpan, da bolj ne bi mogel biti.

50

uradnih dogodkov v 11 dneh bi zagotovo sesulo tudi vsako mladenko.

Princ Charles (68) in njegova dve leti starejša soproga Camilla sta sicer vajena dolgih poti na najbolj oddaljene konce sveta in prestati na nogah ure in ure, a tokrat je njuna pot napornejša kot dozdajšnje. 

Hude razmere

Temperatura v deželah, ki jih v zadnjih dneh obiskujeta, je 35 stopinj, poleg tega je v zraku izjemno visoka vlaga. Take razmere pa bi dotolkle tudi vsako mladenko, kaj šele sedemdesetletnico.

In Camilla je kot edina članica kraljeve družine kdajkoli priznala, da je na smrt utrujena, da ji v glavi kar buta in da noge še komaj čuti. Svoje slabo stanje je ob prisotnosti novinarjev zaupala ženi enega najbogatejših zemljanov, sultana Bruneja Hassanala Bolkiaha, Raji Isteri.

Seveda sta sultan in njegova soproga angleški vojvodinji takoj ponudila na uslugo najboljše, kar njihova palač premore – med 1788 sobami in 257 kopalnicami bi Camilla vsekakor lahko našla nebeški kotiček za počitek, a sta s Charlesom v Bruneju le večerjala in prespala, že zjutraj pa sta krenila naprej po uradnih obiskih.