Pravi džentelmen

Kar 1100 evrov na noč z ljubico

snč
29. 9. 2017, 06.50
Deli članek:

Srčno izbranko Meghan Markle britanski princ Harry razvaja, odkar sta se spoznala. Na Grenlandijo jo je peljal gledat severni sij, poleti ji je za rojstni dan podaril safari v Bocvani …

Profimedia
Harry in Meghan na igrah nepremagljivih ali neosvojenih.

In celo zdaj, ko je kot pokrovitelj na prireditvi Invictus games oziroma igrah nepremagljivih v Torontu, kjer Megan živi, jo je Harry iz njene sicer dokaj imenitne hiške popeljal v največje razkošje, ki ga mesto nudi.

Za ljubezensko gnezdece si je princ omislil suito v enem od najboljših hotelov na svetu, s petimi zvezdicami seveda, v Fairmont Royal Yorku.

Cena hotelskega apartmaja, ki ima poleg dveh kopalnic, dnevnega prostora in velikanske spalnice tudi zasebno jedilnico s kar 16 sedeži in bar, je na noč okroglih 1100 evrov, ki pa jih je princ zagotovo odštel z največjim veseljem, samo da je spet v objemu svoje srčne izbranke.

Profimedia
Golobčka namesto pri Meghan bivata v imenitnem hotelu.

Logična razlaga

Hotel Fairmont Royal York slovi po imenitni posteljnini. Svila, saten in egiptovski bombaž prevladujejo – zato izbira res ne preseneča. Poudarek Kje bo par živel v Londonu, ko se bo tja preselila Meghan, se še ne ve.

Na dosedanjih Harryjevih obiskih v Torontu sta golobčka dneve preživljala kar pri Meghan doma v mirnem predmestju, a so se zadeve v zadnjem času močno spremenile.

Pred Meghaninim domom vedno oprezajo paparci, zdaj, ko je v Torontu tudi njen princ, pa se je njihovo število drastično povečalo. Da bi imel parček mir in zasebnost, ni bilo mogoče pričakovati.

Poleg njunih osebnih želja so na izbiro lokacije, na kateri sta nastanjena, vplivale tudi prinčeve obveznosti. Ker je izumitelj in pokrovitelj iger, je na prizoriščih prisoten skoraj od jutra do večer in še na večernih sprejemih, zato je veliko bolj praktično, če biva v središču in tako prihrani pri času.

Profimedia