Samantha Fox

V Laško prihaja seks bomba iz 80. let

tp
13. 7. 2017, 20.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Samantha Fox za ogled slovenskih lepot ne bo imela časa.

Profimedia
Samantha Fox je zaslovela v 80-ih letih 20. stoletja.

Britanska kantavtorica, igralka in v zgodnji mladosti tudi popularen fotomodel, ki je v spominu srednje generacije ostala po svoji veliki uspešnici Touch Me (I Want Your Body), prihaja v Laško. V soboto jo namreč čakata dva nastopa na tamkajšnjem največjem festivalu.

Ena najbolj fotografiranih žensk osemdesetih let naj bi v našo deželo prispela v petek, zapustila pa jo bo v nedeljo, tako da za ogled slovenskih lepot ne bo imela časa. Že v soboto dopoldne naj bi jo namreč čakala kratka vaja s skupino San Di Ego, ki je lani v rockovski maniri priredila njen hit Touch Me (I Want Your Body), zatem pa intervjuji in priprave na koncerta – zvezdnica bo namreč poleg gostovanja pri San Di Egu nastopila tudi s svojo skupino.

Osebni album
Člani skupine San Di Ego nameravajo zvezdnico povabiti na vnovičen obisk naše dežele, ponudili pa se ji bodo tudi za turistične vodnike.

Bobnar skupine San Di Ego Jure Doles nam je razkril, da so si s Samantho želeli nastopiti, vse odkar je njihov pevec Sergej Škofljanec leta 2015 predlagal, da bi naredili priredbo njene pesmi. Jure tako že nestrpno čaka na soboto, ko se bo z zvezdnico lahko tudi osebno srečal. Sam je sicer premlad, da bi se njenega hita spomnil iz časa, ko je ta to postal, saj je takrat ravno shodil in še vedno sesal dudo. Zanjo in za komad je slišal enkrat v osnovnošolskih letih.