Šokantno

Je princesa Diana naročila umor?

S.N.Č.
29. 6. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Poglavja v knjigi bodo tudi kriminalna.

Profimedia
"Diano je streslo samo ob omembi imena moževe ljubice." - Vir z dvora

Biografija soproge britanskega prestolonaslednika, princa Charlesa, Camille Parker Bowles bo očitno najbolj vroče branje tega poletja, saj buri duhove, že odkar se je začelo šušljati, da je v pripravi.

Že pred uradnim izidom knjige izpod peresa kraljevske biografinje Penny Junor vsak dan na plan pricurlja kakšna podrobnost, ki je razkrita v knjigi.

Profimedia
17. julija, ko bo Camilla dopolnila 70 let, bo izšla njena vroča biografija.

Doslej so se vsi delčki vsebine, ki so prišli v javnost, dotikali kraljice ljudskih src in prinčeve prve žene, princese Diane, ki naj po vseh merilih zdravega razuma ne bi sodila k Charlesu, ker mu je s svojimi psihičnimi motnjami in obsesivnim ljubosumjem povzročala peklenski zakon. Temu primerno se je ubožec zatekel po tolažbo k svoji mladostni ljubezni – Camilli.

ŠOKANTNO

Zadnja podrobnost, ki je nekako »ušla« iz težko prihajajoče knjige, pa je v bistvu prava kriminalka oziroma psihološki triler.

Sovraštvo do Camille je Diani menda malodane zameglilo um. In v navalu ljubosumja naj bi tako sredi noči po telefonu poklicala Camillo. Sicer se ni predstavila, ji je pa jasno in glasno povedala, da je naročila njen umor. Dobesedno naj bi rekla: »Poslala sem nekoga, da te ubije. Je že na dvorišču, poglej ven …«

Kaj na to pravi domnevna žrtev, vojvodinja Cornwalska, ni znano in očitno bo treba počakati, da njena biografija pride na knjižne police.