Domen Valič

Priljubljeni igralec že opažen z novo damo

ns
22. 6. 2017, 20.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Priljubljeni igralec in voditelj Domen Valič, ki se je po dobrem letu zveze razšel s plesalko Niko Horvat, je spet samski, zato že veselo spoznava nova dekleta. Z neznano, a zelo simpatično temnolasko smo ga srečali v središču mesta ...

Mediaspeed.net
Domen Valič, spet samski že hodi na zmenke.

Novica, ki je kot strela z jasnega zadela medijsko sceno, da je priljubljeni igralec serije Usodno vino in član Mestnega gledališča ljubljanskega, Domen Valič, spet samski, je očitno hitro zaokrožila med njegovimi oboževalkami.

Igralec in voditelj že hodi na zmenke, kar je razveselilo predvsem njegove oboževalke, ki upajo, da bodo osvojile njegovo srce.

Mladenič je zaradi tega spet postal najbolj oboževani samec. Po letu dni se je namreč razšel s simpatično plesalko Niko Horvat, s katero sta se, menda zaradi različnih interesov, odločila, da gresta vsak svojo pot. Domna tako čaka vroče poletje, saj je pravi magnet za vse lepotičke, ki si samo želijo, da bi jih opazil. In očitno se je Domnu že nasmehnila sreča, saj smo mladega igralca in voditelja pred dnevi že opazili na pijači v enem od znanih ljubljanskih lokalov, kjer mu je družbo delala prikupna in za zdaj še neznana temnolaska, s katero sta se zatopila v pogovor in se ves čas hihitala.

Glede na videno bi mirno lahko rekli, da je Domen z mladenko užival na zmenku. Ali se bo iz tega razvilo kaj več, bomo videli v prihodnjih dneh, sicer pa Domen v kratkem odhaja na zaslužen dopust, kjer bo brezskrbno užival v vročih poletnih dneh in si nabiral novih moči za nove projekte.