NEKOČ IN DANES

FOTO: Jonas Žnidarščič: Od študenta igre do TV-zvezdnika!

ns
5. 6. 2017, 20.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Tokrat smo po fotoarhivu pobrskali za priljubljenim voditeljem Jonasom Žnidaršičem, ki se je skozi leta močno spreminjal. Sam pravi, da na bolje.

mediaspeed
Jonas Žnidaršič

Vedno zabavni Jonas Žnidaršič je sinoči v oddaji Na žaru z Ladom Bizovičarjem dokazal, da je res mojster svoje obrti. Igralec, voditelj, standup komik, bloger, izumitelj in še marsikaj drugega je januarja letos dopolnil 55 let. Danes predvsem uživa kot oče dveh otrok in ljubitelj sodobne tehnologije.

Urejena in zapuščen

Za Jonasa nekateri zlobni jeziki pravijo, da je zvezda v zatonu, a se s tem ne obremenjuje kaj dosti. V zatonu je bil, in to kar prostovoljno, že nekajkrat, ko si je vzel tudi nekajletni medijski premor. In se vedno znova vrnil. Sicer pa sploh ni nikoli nikamor odšel, le druge stvari je počel. Vrnitev v njegovem primeru pomeni le, da se pokaže na televiziji. Spomnimo se njegovega slavnega Videošpona, pa oddaj Brez zapor, Lepo je biti milijonar, Trenutek resnice in še bi lahko naštevali. Zdaj to počne – za marsikoga presenetljivo  kot član žirije v oddaji Misija Evrovizija na TV Slovenija. Jonas ni žirant, on tega le igra. Tako kot je igral voditelja v oddajah Brez zapor, Lepo je biti milijonar in Trenutek resnice. In skozi leta se je spreminjal tudi njegov videz, enkrat boljši, drugič slabši. A on pravi, da bo vedno tak, kot je – zvest samemu sebi.