Kdo (vse) je šel predaleč?

Bes gledalcev: To je bilo posilstvo

R.T.
8. 5. 2017, 09.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Mirela je izjavila, da bo, če se bo izkazalo, da sta seksala, Milija obtožila za posilstvo.

YouTube / Happy TV
Sporno dogajanje pod rjuho.

Ni še jasno, kaj bo storila Mirela Lapanović, ki sodeluje v srbskem resničnostnem šovu Pari. Na spletnih kanalih je završalo ob posnetku po sobotni poroki v hiši, v katerem je videti, kako sostanovalec Mili na postelji "sili" v Mirelo, ki ga je odrivala, podila s postelje, govorila ne, vseeno pa je glede na posnetek med njima prišlo do seksa.

Gledalci šova iuz domačih in tujih logov se po družbenih omrežjih zgražajo, ogromno pa jih je prepričanih, da so producenti posneli posilstvo, saj je bila Mirela vidno "zadeta" in se je branila, česar pa Mili ni upošteval. Zaskrbljeni gledalci so po facebooku o dogajanju obvestili tudi Mirelinega zaročenca Andreja in mu rekli, naj odide v Srbijo ter Mirelo odpelje iz hiše, ona pa da naj se odločin za tožbo. 

Kaj se o sobotnem dogodku spomni Mirela, je še nejasno. Posnetka, ki so ga videli gledalci, najverjetneje ni videla. Je pa bila naslednji dan zelo nerazpoložena, sostanovalcem je trdila, da z Milijem nista seksala in da naj o tem neha govoriti, po pisanju srbskih medijev pa se želi z Milijem o tem, kaj se je dogajalo, pogovoriti. Mirela je še priznala, da je zaradi alkohola pristala na infuziji in dejala, da naj nehajo govoriti o vsem tem, saj da bo zunaj hiše izpadlo, da je bila posiljena ... 

Mirela je izjavila še, da bo, če se bo izkazalo, da sta seksala, Milija obtožila za posilstvo.