Na glavo

Uspehe žanje tako doma kot v tujini

Teja Pelko
27. 4. 2017, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Luka Basi živi svoje sanje. Po izjemno uspešnem nastopu v oddaji Slovenija ima talent, kjer je osvojil vso žensko publiko in se mu je polfinale za las izmuznilo, ga je pod svoje okrilje vzel Raay, eden najuspešnejših slovenskih hitmejkerjev, in se odločil, da je prišel čas za tuje trge.

last izvajalca
Mladenič je spot za pesem Kombinacija posnel na otoku Krk.

Luka je tako dobil priložnost za preboj med elito najboljših, pri tem pa mu je veliko pomagal Jole, hrvaška superzvezda, ki je z njim zapela njegov prvenec Nisem ja od jučer.

Mladenič dokazuje, da se da s trdim delom in dobro ekipo daleč priti.

Pesem zdaj na youtubu beleži že več kot dva milijona ogledov, na kar je mladenič (upravičeno) zelo ponosen. »Morda so Joletu takšne številke na youtubu nekaj vsakdanjega in snemanje duetov nekaj običajnega, predstavljajte pa si, kako je bilo meni že s prvo skladbo stopiti v studio skupaj s tako zvezdo in potem s pesmijo priti skoraj do dveh milijonov ogledov na youtubu,« nam je zaupal Luka.

last izvajalca
Pevec je zaradi spota letos prvič v morje stopil že 30. marca.

Ne počiva na lovorikah

Časa za počivanje po uspehu ni bilo. Luka ima namreč vikende zasedene z nastopi, pridno pa snema tudi nove pesmi in videospote zanje. Te dni nas je tako presentil z novim spotom za pesem Kombinacija, s katero se mu je uspelo prebiti celo na največji glasbeni festival naših sosedov – CMC, na katerem si bo oder delil z velikimi zvezdami, kot so Ivan Zak, Danijela in Neda Ukraden.

last izvajalca
Luki so v spotu družbo delale tudi lepotice.

»Pesem Kombinacija je živahna poletna pesem. Skladba je moderna, malo latino, ravno pravega ritma, da ne moreš biti pri miru, ko jo slišiš. Vesel sem, da se bom z njo predstavil na festivalu CMC. Da lahko v manj kot pol leta od začetka svoje uradne poti že nastopim na festivalu kot solist v družbi takšnih imen, je nekaj neverjetnega. V Vodicah bom dal vse od sebe, da bom dokazal, da tudi Slovenci zmoremo!« obljublja Basi.

last izvajalca
Mladenič je zelo ponosen na svoje dosežke.