Ekskluzivno

Svetovni zvezdnik pričakuje otroka!

Roman Turnšek
4. 4. 2017, 09.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V življenju slovenskega člana svetovno znanega violončelističnega dvojca 2Cellos Luke Šulića bo letos poleg zvena violončela slišati še drugačne melodije.

Menart Records
Zvezdnik dua 2Cellos bo prvič postal očka, česar se že neizmerno veseli.

Ne gre za reklamni trač, ampak novico, ki jo je javno povedal in potrdil prav glasbenik osebno. Njegova izbranka je namreč v prvih nosečniških mesecih. Devetindvajsetletni Mariborčan je svojo zvezo s Tamaro Zagoranski decembra lani najprej okronal z zaroko na Novi Zelandiji, kmalu bosta starša, načrtujeta pa, kolikor je slišati, tudi poroko. Da se je par našel, gre zasluga tudi drugi polovici 2Cellos, Stjepanu Hauserju. »S Tamaro sva se spoznala ravno v času, ko sva pavzirala zaradi Stjepanove poškodbe vratu. Očarala me je z lepoto, preprostostjo, umirjenim značajem, težko pa se jo vrže tudi iz takta,« pravi bodoči oče.

Luka Šulić s svojo izbranko Tamaro

Nikoli na pistah

Kot kaže, o Lukovi izbranki ni znanega veliko, menda pa krožijo tudi netočne informacije. Kot je povedala pred nekaj dnevi, se nikoli ni ukvarjala z manekenstvom, in pravzaprav ne ve, od kod takšne trditve. Privlačna nosečnica se ukvarja z zavarovalništvom, ki je družinski posel. Kaj pa pravi o bodočem očku? »Vedno je prijazen, ima smisel za humor, preprost in skromen je kljub svetovnemu uspehu.« Datuma poroke še nista določila, si pa oba želita, da bi bila čim prej. Zagotovo se bo njuno življenje spremenilo tudi s trenutkom, ko bodo postali družina. Luka je zaradi koncertnih obveznosti še veliko odsoten, saj nastopa po vsem svetu, a po rojstvu se bo uskladil tako, da bo čim več doma. Kadar je zdoma, se vsak dan slišita po internetu. Pogosta ločenost zaradi narave Lukovega dela ni moteča, saj sta se znala prilagoditi.