MasterChef

Vsi so delali skupni načrt, potem pa šok!

D. B.
30. 3. 2017, 06.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Znano, kdo se bo danes boril za obstoj v MasterChefu Slovenija.

Pop TV
Sodniki kuharskega šova MasterChef Slovenija: Karim Merdjadi, Luka Jezeršek in Alma Rekić.

Sinoči so se kuharji v tekmovalni kuharski oddaji MasterChef Slovenija pomerili med seboj v različnih kulinarikah sveta, in sicer v indijski, španski, italijanski, azijski, nordijski in francoski kulinariki. Tekmovalka šova Salome pa je bila tokrat izjema. Ker je nihče ni povabil v par, je imela možnost pripraviti krožnik po lastni izbiri, a je na koncu sodnike razočarala z lososom, ki mu je namesto pomaranče dodala grenivko in testenine.

Preberite tudi, ali lahko MasterChef Slovenija reši Salome. Kliknite tukaj!

Tokrat je prvič v letošnji sezoni vsak izmed 13 tekmovalcev pripravljal svoj krožnik. Izziv pa je popestril tudi nepričakovani preobrat: tekmovalci so namreč sprva mislili, da izbirajo partnerja, ki jim bo v paru pomagal pri nalogi, a se je kasneje izkazalo, da bo le-ta njihov nasprotnik v kuharski tekmi.

Kuhar, ki je v vsakem od parov pripravil slabšo jed od svojega sotekmovalca iz določene kulinarike sveta, se bo moral danes boriti za obstoj v šovu. Poleg Salome bodo to še: Sara Rutar, Elvis Kudić, Sašo Bertoncelj, Nina Plahčinski Drobne in Lea Plut. Na presenečenje gledalcev sta se v izločitveno tekmo uvrstila tudi Iztok Jovan in Sašo Šketa, ki sta sicer tekomovala v paru, a sta oba sodnika Karima Merdjadija razočarala s svojo francosko kuhinjo.

Že danes zvečer bo znano, kdo od včerajšnjih poražencev bo moral zapustiti šov.