Edinstvena

Pri njej ni nikoli nič na prvo žogo

Nejc Simšič
30. 3. 2017, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Pri modni oblikovalki in strogi sodnici šova Zvezde plešejo Niki Ambrožič Urbas nikoli ni nič na prvo žogo. Sama svoj stil opisuje kot »glamur pod krinko«!

Mediaspeed
V zadnji oddaji je zažarela v eksotičnih kosih znamke Pinko.

Mediaspeed
Pri stajlingih si dovoli več kontrastov in detajlov.

Tisti, ki modno oblikovalko Niko Ambrožič Urbas poznajo že vrsto let, vedo, da se je stilsko izražala in izstopala že od nekdaj. Kraljica prefinjene in tekoče besede, kot so Niko označili na družbenih medijih, je znana po tem, da kamorkoli pride, izstopa. Ima namreč nadvse unikaten stil, zelo svojstven, z močno zgodbo, v kateri se prepletajo številni kontrasti: od etna, slovenskih korenin in tradicije do pristnih trenutkov, ki so Niko v življenju navdihnili. In s tem se strinja tudi stilistka Špela Jambrek, ki Niko in preostale sodnike oblači v šovu Zvezde plešejo. »Vedno znova me navdušujejo unikatni detajli, ki jim nameni skrbno pozornost, ter ženstvenost in glamur, ki jih spremljata. Obožujem kontraste in nadvse cenim, kako jih Nika združuje ter izraža skozi svoje ustvarjalno delo; vesela sem, da lahko v to celoto vpletem tudi svojo stilsko nit,« je povedala Jambrekova.

Mediaspeed
Čeprav je bila Nika že od nekdaj stilsko zelo drzna, je najbolj zaživela prav s selitvijo v London.

Vse je v kontrastih in detajlih

»Nikina osebnost je večplastna, nič ni na prvo žogo. Zato si tudi pri stajlingih lahko dovolim več, od združevanja kontrastov do prepletanja različnih stilov. Od stila Gucci, ki prisega na kreativno izražanje posameznikove individualnosti skozi modno igro in spontanost, pa do retro kombinacij v stilu glamurja 50. in 60. let prejšnjega stoletja, ki ob iskrivi kreativi negujejo pristno ženstvenost. Kombinacija različnih materialov, naključno in spontano kombiniranje vzorcev, barvitost, živalski motivi, vsi uokvirjeni v glamur, ženstvenost z začimbo klasike ... Stilska igra, ki se nikoli ne konča. In prav tako zgodbo razpletava z Niko tudi med zvezdami,« je še povedala Špela, ki se je z zahtevno in edinstveno Niko takoj ujela.

Mediaspeed
Nika Urbas odlično prebere kreativne modne kombinacije in jih super interpretira skozi svojo osebnost.