Katera tekmuje s katero?

Ksenija Kranjec z javnim sporočilom Mireli

R.T.
27. 3. 2017, 14.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Medtem ko je Ksenija prišla iz resničnostnega šova, se Mirela pripravlja na vstop.

Facebook
Ksenija Kranjec

Medtem ko se je Ksenija Kranjec predčasno vrnila iz srbskega resničnostnega šova Parovi, bo te dni vanj vstopila Mirela Lapanović. Glede na objave na družabnih omrežjih Ksenija uživa doma, medtem ko v srbskim medijih še odmevajo različne interpretacije njenega prezgodnjega odhoda. 

Ker pa šova ni brez šova, je Ksenija zdaj javno objavila sporočilo Mireli − čeprav, kot trdi, ji ne želi delati reklame. Očitno jo je zmotilo Mirelino razumevanje dogajanja pred kamerami spremljanje.

Zato je Ksenija zdaj zapisala, da je Mireli dala prostor v šovu in da se bo lahko Mirela zdaj dokazala ter uresničila vse, kar je pisala. Nato je Ksenija trdila, da je v šovu veljala za "favoritko", in to v vseh, slovenskih in balkanskih medijih, vendar pa se je sama odločila, da tega ne želi. Nadaljevala je, da ni "pljuvala" po produkciji, da bo kazen že odplačala in da to ni Mirelina skrb.

"Moja želja, da zapustim šov Parovi je bila prevelika, in to so oni še kako razumeli. Za razliko od tebe ne živim za kamere in priljubljenost, ampak živim zase in svoje najdražje. Nažalost sem to 'skontala' šele v šovu. Za razliko od tebe na prvo mesto postavljam ljudi, ki me imajo radi, ki si zaradi mene ne zaslužijo pritiska v življenju."

Nadaljevala je, da poletja ne bi želela preživeti za štirimi zidovi, da jo je ob prihodu čakala služba, da rada dela, služi svoj denar in ga zapravlja po svoji volji. Saj da kamer in novinarskih člankov ne potrebuje in da ima pri 25 letih pomembnejše cilje v življenju. 

"Draga moja, želim ti vse najboljše. Mene pa pusti za sabo, ker nimam namena tekmovati niti s tabo niti s katerokoli drugo. V življenju tekmujem sama s sabo," je za konec zapisala Ksenija. 

Facebook
Mirela