Šale na račun Trumpa

Kimmel na oskarjih medije naganjal iz dvorane

D. B.
27. 2. 2017, 07.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Voditelj letošnje podelitve oskarjev se je obregnil tudi ob novoizvoljenega predsednika Donalda Trumpa.

Profimedia
"Če delate za CNN ali katerikoli medij, ki ima v imenu besedo Times, vas prosim, da zapustite dvorano," se je šalil Kimmel.

Odprtje podelitve filmskih nagrad oskarji je pripadla Justinu Timberlaku, nato pa je voditeljsko vlogo prevzel Jimmy Kimmel

''Milijoni ljudi gledajo ta prenos. Obrnite se proti nekomu, s katerim se ne strinjate, in začnite z dialogom," je dejal Kimmel in pri tem ciljal na geopolitični položaj, v katerem se trenutno nahaja Amerika zaradi novoizvoljenega predsednika.

''Hvala predsedniku Trumpu, saj je prejšnje leto izgledalo, da so oskarji rasistični," je še dejal Kimmel. Seveda ni pozabila tudi na spor med igralko Meryl Streep in predsednikom ZDA. ''Na Oskarjih slavimo najboljše igralce, vendar to leto slavimo tudi precenjene igralke in igralce," je dejal voditelj o igralki, za katero je prav novi ameriški predsednik dejal, da je precenjena. 

Seveda se tu šale na račun Trumpa niso končale: "Če delate za CNN ali katerikoli medij, ki ima v imenu besedo Times, vas prosim, da zapustite dvorano. Ne toleriramo lažnih novic," je še dejal Kimmel.

Več o podelitvi oskarjev si lahko preberete tukaj.