Zabava

Smrt v britanski kraljevi družini

S.N.
12. 2. 2017, 18.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Članica britanske kraljeve družine in krščenka princa Charlesa Tara Palmer-Tomkinson je umrla stara komaj 45 let. Mrtvo so našli v njenem luksuznem stanovanju v centru Londona.

Profimedia
Princ Charles je pretresen ob smrti svoje krščenke Tare Palmer - Tomkinson (v sredini).

Kakor je primerno za člane najvišjih plemiških krogov, so iz Buckinghamske palače takoj podali potrditev smrti in javno izjavo. »Princ Charles in vojvodinja Camilla sta globoko pretresena ob smrti Tare Palmer-Tomkinson, njune misli so z njeno družino,« je dejal predstavnik za stike z javnostjo. 

SPREOBRNJENA

Tara je pred leti sicer veljala za črno ovco kraljeve družine. S številnimi škandali je redno polnila časnike, oblačila se je provokativno, pila in uživala mamila. Kmalu je s svojim načinom življenja postala ena od najbolj znanih starlet na svetu.

V zadnjih letih pa se je Tara precej umirila, njena edina razvada je bila, kot je nekoč izjavila, elektronska cigareta. Postala je britanska voditeljica in kolumnistka. Ukvarjala se je z modo in bila na tem področju tako uspešna, da so ji napovedovali še bleščečo kariero.

Zdravniki so ji v začetku lanskega leta odkrili tumor na možganih. Odkrili so ji ga, ko je odšla k zdravniku na pregled, ker se je po vrnitvi s smučarskih počitnic počutila neznansko utrujeno in so jo mučile bolečine v sklepih. Trpela naj bi menda tudi za obliko avtoimunske bolezni in akutno anemijo.