Posvojitev

Madonna bo spet postala mati

K.M.
7. 2. 2017, 15.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kljub temu da pevka morebitni postopek zanika, naj bi ji sodišče že odobrilo prošnjo za posvojitev dveh deklic.

Profimedia

Madonna se je pred dnevi mudila v osiromašeni afriški državi, a je takrat zanikala navedbe, da je na sodišču sprožila postopek za novi posvojitvi. Kljub temu pa so danes v javnost prišle nove informacije, ki zopet namigujejo na to, da bo pevka kmalu postala mati dvema deklicama, dvojčicama Stelli in Esther Mwale

MailOnline tako danes trdi, da je Lucy Bandazi, predstavnica ministrstva za spol, otrok, invalidnost in socialno skrbstvo v Malaviju za njih potrdila, da so bili s strani pevke že predloženi vsi papirji in da naj bi sodišče postopek že odobrilo. Se pa zna zatakniti pri družini dvojčic, saj naj bi na njih pritiskal stric Mercy James, ki jo je pevka posvojila pred osmimi leti. Ta trdi, da jim je le-ta obljubila, da bodo deklico še videli, a je kasneje prekinila vse stike in jim onemogočila kakršnikoli kontakt. 

Če bi do posvojitve prišlo, bi bila to že peti in šesti otrok za znano pevko, saj ima še dva biološka, 20-letno Lourdes in 16-letnega Rocca, ki trenutno živi pri očetu, režiserju Guyu Ritchiju ter dva posvojena, omenjeno Mercy James in Davida Jamesa, ki ga je posvojila leta 2006.