Rak

Je sin Michaela Bubleja res ozdravel?

K.M.
3. 2. 2017, 13.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Teta pevčevega sina je to novico sporočila javnosti.

Profimedia
Pevca je sinova diagnoza povsem zlomila.

V javnost so prišle informacije, da je sin glasbenika Michaela Bubleja premagal težko bolezen. Rak je po besedah njegove tete, materine sestre in argentinske igralke Daniele Lopilato, popolnoma izginil. 

''Vedno sva bila zelo glasna glede pomena družine in o ljubezni, ki jo čutiva do svojih otrok. Z Luisano sva svoji karieri pustila na stranskem tiru in svoj čas namenila temu, da pomagava Noahu ozdraveti,'' so bile besede, s katerimi je pevec novembra lani žalostno novico sporočil svojim oboževalcem. 

Danes pa je jutranji argentinski napovedovalec razkril, da je govoril z Danielo, otrokovo teto po materini strani, ki naj bi mu v sporočilu zaupala: ''Ja, Noah okreva in tega smo zelo veseli. Njegovi starši bodo podali izjavo, ko bodo to želeli.'' Voditelj je še dodal, da mu je argentinska igralka v pogovoru zaupala, da raka res ni več. 

Danes popoldne pa je Michael Buble sam potrdil govorice, na svojem Facebook profilu je zapisal: "Izjemno sva hvaležna, da najin sin Noah okreva in se pozitivno odziva na zdravljenje. Zdravniki so zelo optimistični glede prihodnosti najinega fantka. Bil je zelo pogumen in midva sva osupla nad njegovim pogumom. Zahvaljujeva se Bogu za moč, ki nam jo je podaril. Najino hvaležnost njegovim zdravnikom in negovalcem ne znava opisati z besedami. Želela bi se zahvaliti vsem ljudem, ki so molili za nas in nam izrekli lepe želje. Medtem ko nadaljujemo našo pot, najdemo uteho v vaši opori in ljubezni."