Zakonca Trump

Med Donaldom in Melanio ni ljubezni

A.K.
28. 1. 2017, 18.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

»Trump na svojo ženo gleda kot na nek objekt.«

Profimedia

Številni primeri kažejo na nenavaden odnos med Donaldom in Melanio Trump. Strokovnjaki za govorico telesa med njima ne najdejo nobene resnične ljubezni, naklonjenosti in sočutja. Strokovnjakinja za govorico telesa, ki je analizirala vedenje zakoncev Trump na inavguraciji, je ugotovila, da sta v primerjavi z zakoncema Obama zakonca Trump v zelo hladnih odnosih. »Melania je za Trumpa navaden predmet in ne oseba. Ne vidim nobene topline, ljubezni in sočutja med njima,« je dejala Susan Constantine, ki je že večkrat preučevala zaposlene v vladnih uradih v ZDA, poroča Independent.

Kljub njunemu plesu po inavguraciji, kjer sta si bila videti zelo blizu, pravi druga strokovnjakinja za govorico telesa, Patti Wood, da je že način njunega plesa kazal na njuno težavno razmerje. »Predsednik jo je na izjemno seksualen način vlekel k sebi tako, da se bi se dotikala v predelu medenice, medtem ko se je Melania ves čas poskušala od moža nekako oddaljiti, s tem pa je pokazala, da sta zelo nekompatibilna,« je dejala Woodova. Spregovorila je tudi o tem, da je se je Trump po izstopu iz avtomobila sam povzpel po stopnicah, da bi se rokoval z Obamo, ženo pa je pustil v avtomobilu samo, kar je bilo popolnoma neprimerno ob takšnem dogodku. Moral bi počakati na svojo ženo, jo prijeti pod roko in popeljati po stopnicah do nekdanjega predsedniškega para na rokovanje.

Mnogi so prepričani, da je bil izraz na obrazu Michelle Obama ob tem dogodku namenjen Trumpu zaradi njegovega neprimernega obnašanja do svoje soproge in ne zaradi darila, ki ga je dobila.

Tudi po tem dogodku je Donald še večkrat dokazal, da ni ravno zgleden mož.