Dakota Johnson

''Vsi so nagi, ko seksajo''

K.M.
13. 1. 2017, 19.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Zvezda filmske serije Petdeset odtenkov sive je odkrito spregovorila o svojem življenju in delu v filmski industriji.

Profimedia
Dakota je razkrila, zakaj z goloto v filmskih prizorih nima težav.

Za 27-letno Dakoto Johnson, hčer znanih igralcev Melanie Griffith in Dona Johnsona, je že kar uspešna kariera v svetu zabavne industrije, a ji je glavni preboj vseeno uspel šele z glavno vlogo v filmski franšizi Petdeset odtenkov sive. Tik pred izidom težko pričakovanega drugega dela je simpatična igralka, ki v filmu upodablja Anastasio Steele, spregovorila za ameriško revijo Vogue in ob tem izdala kar nekaj sočnih podrobnosti. 

Med drugim se je dotaknila tudi snemanja golih prizorov, ki jih predvsem v filmih, posnetih po erotičnih knjižnih uspešnicah, zagotovo ni malo. ''Bom nehala s snemanjem nagih prizorov, ko se mi bodo prsi pričele povešati? Ne vem. Morda imam bolj evropsko usmerjeno razmišljanje o teh stvareh. Sama ne želim gledati nekoga, ki v seks prizoru nosi nedrček ali preostalo spodnje perilo. Bodimo odkriti, vsi so nagi, ko seksajo,'' je bila v pogovoru direktna Dakota.

Profimedia
Nekateri pravijo, da se s soigralcem iz filma sovražita, drugi, da sta ljubimca ... Sama se na govorice ne ozira.

Igralka pa je ob tem še izdala, da se kljub znanim staršem, lastni prepoznavnosti in svobodomiselnosti, ki jo ima pri snemanju filmskih prizorov, še vedno ni sprijaznila z dejstvom, da jo ljudje obravnavajo kot javno osebnost. Priznava, da se takrat, ko je vsa pozornost usmerjena na njo, počuti zelo nelagodno.