Neverjetno

Manekenke Victoria's Secret nosijo staro spodnje perilo!

K.A.
16. 12. 2016, 12.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Že res, da so videti prelestno in zapeljivo, a njihovi zvesti oboževalci nad zadnjim oglasom vrhunskih manekenk niso niti najmanj navdušeni.

You Tube
Manekenke prestižne modne znamke Victoria's Secret

Prestižna modna znamka Victoria's Secret je tudi letos posnela božični oglas, v katerem so nastopili zapeljivi Viktorijini angelčki. Številni oboževalci so bili nad videnim navdušeni, a, kot vedno, so se tudi tokrat našli dežurni kritiki, ki so prepričani, da bi se morali pri Victoria's Secret veliko bolj potruditi. "Ali so pri Victoria's Secret mislili, da oboževalci ne bomo opazili, da manekenke nosijo tri leta staro spodnje perilo," se je glasil zgolj eden od ogorčenih komentarjev.

Zvesti oboževalci, ki vsako leto komaj dočakajo tradicionalno decembrsko modno revijo Victoria's Secret, so prepričani, da gre za podcenjevanje javnosti, saj je vendarle jasno, da bo pozorno oko takoj opazilo, da ne gre za letošnjo kolekcijo perila. Ne glede na vse, verjetno se strinjate, da so Viktorijini angelčki tudi v tri leta stari kolekciji spodnjega perila še vedno videti angelsko.