Kylie Minogue

Poročila se bo hkrati z istospolnimi

A.K.
8. 12. 2016, 20.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kylie Minogue je razkrila, da se z zaročencem ne bosta poročila vse dokler bo to za istospolne v Avstraliji nemogoče.

Profimedia

48-letna Kylie Minogue in njen 28-letni partner Joshua Sasse sta bila sklepčna v odločitvi, da s poroko počakata, dokler se v Avstraliji ne legalizirajo poroke istospolnih partnerjev.

»Ko sva bila na dopustu v Italiji, sva v novicah zasledila, da zakon za istospolno usmerjene še vedno ni legaliziran v Avstraliji. Joshua tega ni mogel verjeti in to se mu res ni zdelo prav. Avstralija je drugače zelo razvita država in to je res neverjetno, saj smo Avstralci zelo napredni in strpni, kar se tiče drugačnosti. Odločila sva se, da bova najino poroko prestavila na dan, ko se bodo lahko tudi istospolni partnerji poročili,« je dejala Kylie.

Pevka vseeno upa, da se bo to zgodilo kmalu, saj je dolga leta čakala na več sreče v ljubezni in zdaj, ko jo ima, je ne želi izpustiti iz rok. Njuno ljubezen bi rada zapečatila, a hkrati sta se k tej odločitvi zaobljubila oba.

Lepotica je velika zagovornica istospolnih partnerjev, saj se zaveda, da je več kot polovica njenih poslušalcev prav gejev. Upa in drži pesti, da se zadeva čimprej razreši, saj na poroko že res dolgo čaka.