LEPOTNI IZBOR

FOTO: Najlepša Slovenka je Maja Taradi

bp
10. 9. 2016, 07.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V ljubljanskem vodnem mestu je potekal izbor za najlepšo Slovenko, kjer je laskavi naziv mis Slovenije 2016 prejela Maja Taradi, bodoča diplomantka laboratorijske zobne protetike in študentka ustne higiene.

mediaspeed
Cvet najlepših: prva spremljevalka Alena Musić, mis Slovenije 2016 Maja Taradi in druga spremljevalka Ana Kondič.

Za lepotni naslov se je na finalni prireditvi potegovalo 12 lepotic iz vse Slovenije, zmagala pa je bodoča diplomantka laboratorijske zobne protetike in študentka ustne higiene.

Krono najlepše Slovenke bo letos nosila Maja Taradi, ki je bila na finalnem izboru poleg mis Slovenije imenovana še za model Atlantisa. Na finalni prireditvi, na kateri so med drugimi nastopili Manouche, San Di Ego, Nuša Derenda, Andraž Hribar, Marko Vozelj in Sašo Gačnik - Svarogov, je laskavi naslov prve spremljevalke osvojila Alena Musić, druga spremljevalka pa je postala Ana Kondič.

mediaspeed
Zmagovalka Maja Taradi je prepričala s svojo lepoto, pametjo in osebnostjo.

Lepota in pamet

Maja Taradi, mis Slovenije 2016:
Naziva najlepše Slovenke sem vsekakor zelo vesela in obljubljam, da bom svoje poslanstvo izpolnila po najboljših močeh.

Za lepotni naslov se je na finalni prireditvi potegovalo 12 lepotic iz vse Slovenije: Urška Gračar, Ana Kondič, Alena Musić, Lana Potočnik, Sandra Zulić, Envera Bečirović, Katarina Brenčić, Maja Taradi, Danaja Plohl, Tamara Vidmar, Katja Hotko in Iris Prošić. Dekleta so se, kot je za ta tekmovanja že običajno, predstavila v treh izhodih  v poslovnih oblačilih, kopalkah in večernih toaletah. Finalno prireditev je vodila balerina, stilistka in modna oblikovalka Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy. Maja pa je strokovno žirijo prepričala s svojo lepoto, pametjo in osebnostjo, ki bo zagotovo pustila pečat tudi na svetovnem izboru.