Survivor

Lidija Zver: Bila sem njihova »črna ovca«!

b.p.
9. 9. 2016, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Prva je resničnostni šov Survivor zapustila najstarejša tekmovalka Lidija, ki je sotekmovalce razburila, ker se ponoči ni prilagodila ekipi. Nanjo so bile jezne predvsem ženske in nastal je pravi ženski ravs!

pop tv
Lidiji je v lepem spominu ostalo praktično vse, od otoka do sotekmovalcev, borb in vsega, kar so počeli.

Vam je bilo hudo, da ste prvi zapustili Survivor?

Vsekakor, najmanj sem si želela, da prva zapustim Survivor, a žal sem ga. Še vedno menim, da se ne moreš dokazati v tako kratkem času in te sotekmovalci še ne morejo spoznati v pravi luči. 

Ste se takoj vrnili v Slovenijo ali ste preživeli kaj časa na Filipinih?

Hehe, na srečo sem na Filipinih preživela kar nekaj lepih dni in tako živela svoj Survivor; ko sem čakala na naslednjega izpadlega, sem bila čisto sama in takrat sem imela čas predelati nekatere stvari, se popolnoma odpočiti ter se sama podajati na avanture Caramoana. 

Zanetili ste prepir zaradi odeje. Kako ga vidite danes? Se vam zdi, da je krivda tudi vaša?

Hahahahaha, ja, ta odeja me bo verjetno spremljala vse življenje; nikoli nisem dejala, da ni tudi moja krivda, da sem odšla, ampak ta odeja ni bila vredna takega buma ponoči in izpeljave zgodbice Sare in Teje; to je bila tudi neke vrste taktika, ker je bila Sara precej ogrožena. Tako sem v njunih očeh postala črna ovca, eden je začel, drugi so mu sledili. Tako je pač bilo, še danes pravim, da smo se vsi borili za ugodje; bilo je tudi več odej, ta je bila najmanjša, je pa tudi meni z odejo bilo zeloooo hladnooooo. Takrat je pač tako bilo in še vedno vidim isto, kar bi pa spremenila, je, da bi se zakopala v pesek, saj bi mi bilo verjetno takrat bolj toplo. 

pop tv
Lidija priznava, da si je najmanj želela, da prva zapusti Survivor, a žal ga je.

Gledalci vam očitajo, da je nemogoče, da bi se počutili utesnjeno, saj ste spali pod milim nebom. Kako jim odgovarjate?

Ja, jaz sem takrat spala pod milim nebom, v »šotoru« smo bili pa kot sardinice; bil je zelo lepo zgrajen, udoben, a za tako število ljudi malo tesen, zato sem se raje umaknila pod milo nebo, kot pa da trpim brez potrebe in zraven še moji sotekmovalci. Ni deževalo, bila je polna luna, tako da sem prav uživala; to je bila moja ideja že prvo noč, a sem takrat potrpela in spali smo malce drugače, naslednjo noč so mojo posteljo zasedli. Še vedno ne vidim nič slabega v tem, če se človek znajde in naredi tako, kot mu je ugodnejše; če razmere tega ne bi dopuščale, bi pač potrpela, a ni bilo potrebe, da mučim sama sebe in druge. 

V kakšnem odnosu ste zdaj s Saro in Tejo?

S Saro sem v normalnem odnosu, je pa res, da z njo ne bom nikoli spletla nekega prijateljstva, s Tejo se še žal nisem srečala, nimam pa nobenih zamer do nikogar, da zdaj ne bi s kom govorila ali se zaradi tega ne bi družila. Igra je pač igra in vsak igra svojo. Realnost je pa nekaj drugega. 

Ste med bivanjem v Survivorju izgubili kakšen kilogram?

Res je, da po tistem nisem preverjala teže, mislim pa, da je kak kilogramček odšel. (smeh) 

Je bilo težko preživeti z manj hrane?

Jaz sem hrano delila, največ z Grego, ker se mi je res smilil, kako ga je pobiralo že od začetka. Verjetno sem bila tam premalo časa, a na presenečenje hrane do takrat sploh nisem pogrešala. 

Kaj vam bo ostalo v najlepšem spominu?

Hm, praktično vse, od otoka do sotekmovalcev, borb, vsega, kar smo počeli. Res, čisto vse mi bo ostalo v lepem spominu, tudi odeja, vsaj po nečem se me bodo gledalci spominjali. 

Za koga boste navijali?

Vsekakor navijam za ženske, naj enkrat zmaga ženska. Ker pa iz nasprotnega plemena nisem spoznala tako kot mojega, pa navijam za Ines, konstantno je ista ter tudi fizično in psihično zelo močna.