Jok in stok

Opita igralka na letalu doživela živčni zlom

M.V.
22. 6. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Igralka Selma Blair je na letu iz Mehike v Los Angeles poskrbela za preplah, ko je v nekem trenutku začela histerično jokati in kričati ter bloditi o neznancu, ki naj bi jo zlorabil. Osebje jo je poskušalo umiriti, po pristanku v mestu angelov pa so jo odpeljali v bolnišnico.

Selma Blair je mešala alkohol in tablete ter zato na letalu doživela živčni zlom.

Igralko so takoj po pristanku v Los Angelesu odpeljali v bolnišnico.

Triinštiridesetletna igralka naj bi svojega štiriletnega sina Arthurja Sainta ob dnevu očetov za nekaj dni odpeljala k njegovemu očetu JasonuBleicku v mehiško letovišče Cancun, ko se je vračala domov v Los Angeles, pa se je na letu zapletlo. Privoščila naj bi si namreč kozarec vina, pred tem pa vzela nekaj predpisanih tablet, zato je doživela napad panike in blodnje. Bruhnila je v jok, nato je začela kričati, na koncu pa momljati o grozotah, ki naj bi jih želel storiti neznani moški. »Opekel mi je moje intimne dele. Ne pusti mi ne piti ne jesti. Pretepa me. Strah me je. Ubil me bo,« naj bi momljala, je poročala ameriška revija People, ki se sklicuje na neimenovane vire na letalu. 

Našli zdravila na recept

Zvezdnici sta na pomoč prihiteli medicinski sestri, ki sta bili na letalu. Takoj sta pregledali njeno torbo in v njej našli stekleničko tablet na recept. Za kakšno zdravilo gre, ni znano, omenjena revija samo navaja, da se te tablete v nobenem primeru ne bi smele uživati skupaj z alkoholom. Letalsko osebje je igralko uspelo toliko pomiriti, da so uspešno pristali na losangeleškem letališču, kjer so bili pristojni že obveščeni o njenem prihodu in so jo z letala odpeljali naravnost v bolnišnico.