SPET PRED KAMERAMI

Milekova bo voditeljica

mv
17. 6. 2016, 07.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Vesna Milek je v življenju odprta za številne izzive. Potem ko se je preizkusila kot igralka, se je pred kamerami očitno tako dobro počutila, da so ji na nacionalni televiziji ponudili vodenje oddaje Od blizu, v kateri bo poglobljeno in z različnih zornih kotov razkrivala življenje ljudi, o katerih smo mislili, da vemo že skoraj vse.

Jaka Koren
Vesna Milek prisega na pristne medčloveške odnose.

Vesna se veseli dela pred kamero.

Novinarka, pisateljica in kolumnistka je znana predvsem po svojih intervjujih v Delovi Sobotni prilogi, zdaj pa se bo preizkusila še v vlogi voditeljice televizijskih intervjujev.

arhiv
Vesna je z Borisom očitno usodno povezana in bo zdaj z njim nastopila še v celovečernem filmu.

»Televizija je medij, ki nam daje občutek, da nismo sami. In pri katerem se tisti, ki smo slučajno na drugi strani, pretvarjamo, da smo čim bolj resnični, naravni. Pretvarjamo, pravim, ker nihče pred kamero ni zares takšen, kot je v resnici. Edino nekaj je, kar bomo poskušali zares. Se pogovarjati. Se približevati. In slediti iluziji, da bomo nekoga pogledali – Od blizu,« je dejala voditeljica oddaje Od blizu, ki bo prvič na sporedu v četrtek, 30. junija, na 1. programu Televizije Slovenija.

Pisateljica se veseli vloge Ane.

Le navidezno klasičen pogovor

Oddaja bo navidezno klasičen pogovor z osebnostjo iz sveta popkulture, literature, slikarstva, filma, glasbe, gledališča, znanosti in tudi politike, a z neklasičnimi novinarskimi vprašanji, ki se bodo dotikala intervjuvančevega odnosa do življenja, ustvarjanja, ljubezni, duha časa, ki ga živimo.

rtv
Vesna Milek - foto 4

Vesna bo v oddaji skušala intimno in poglobljeno prehajati v sogovornikovo osebnost, ki se bo pred nami razkrivala v nizu vprašanj, ki ne izgubljajo klasične novinarske ostrine. Vsaka oddaja se bo prilagodila osebnosti intervjuvanca, njegovim posebnostim, skritim strastem, željam in strahovom ter ponudila nov pogled v sogovornikovo osebnost.