Zabava

Severina praznovala 44. rojstni dan

mv
28. 4. 2016, 21.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če imajo Britanci kraljico Elizabeto, imajo Hrvati kraljico Severino, dami pa na isti dan praznujeta rojstni dan. Elizabeta jih je sicer letos dopolnila 90, Severina pa 44. A za obema je pestro leto.

arhiv
Bi verjeli, da jih bo imela čez šest let 50?

arhiv Svet24
Pevki največ pomeni čas, preživet z najbližjimi.

Severina je nedvomno ena tistih žensk, za katero bi lahko rekli, da je z leti vse lepša. Verjeli ali ne, kraljica hrvaške zabavne glasbe je pred dnevi praznovala že 44. rojstni dan, leta pa več kot uspešno skriva. Na svoj osebni praznik je nastopala v Novem Pazarju, a si je pred tem privoščila nekaj mirnih trenutkov s svojimi najdražjimi, saj ji družina, kot večkrat poudarja, največ pomeni. Ob njej sta bila ves čas mož Igor in sin Aleksander, najpomembnejša moška v njenem življenju, ki jo nedvomno ohranjata mlado.

Severina več kot dobro skriva svoja leta. 

Grenko-sladki spomini

Sicer je za Severino kar pestro leto, ki so ga zaznamovali tako lepi kot ne najbolj prijetni trenutki. Poleti je postala gospa Kojić in se prvič sprehodila pred oltar ter zaprla usta vsem tistim, ki so predvidevali, da se to nikoli ne bo zgodilo. Tudi poslovno se zdi, da ni bilo stvari, ki ji v preteklem letu ne bi uspela, a vseeno ni bilo vse rožnato. Njeno srečo so namreč ves čas kalili boji na sodišču z nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem, s katerim se zvezdnica še zdaj bori za skrbništvo nad sinom, v nekaj mesecih pa je izgubila tudi dva dobra prijatelja, Lepo Smoje in Tomaža Pandurja.