Zabava

Nina Donelli že kmalu z novo pesmijo

nn
24. 3. 2016, 10.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Nina Donelli po izdanem singlu z naslovom Moje Tijelo, ki ga je izdala konec februarja (ima že več kot 400.000 ogledov!), že pripravlja novo pesem, ki naj bi zagledala luč sveta predvidoma to poletje.

Aleš Bravničar
Nina Donelli, vzhajajoča pevska zvezda, o kateri se bo zagotovo še govorilo.

Aleš Bravničar

Nina je bila prav vesela, ko smo jo srečali. O novi pesmi, ki nastaja v sodelovanju s hrvaškim producentom Lukom Kovačićem, je govorila s skrivnostnim nasmeškom, nam je pa zaupala, da bo zagotovo presenečenje.

Njen manager Drago Milankovič se te dni mudi v Beogradu, in kot nam je uspelo izvedeti, se pogovarja za snemanje videospota z isto ekipo, ki ji je zaupala že snemanje zadnjega videospota Moje Tijelo. Milankovič tudi sicer več kot očitno ne počiva, saj je pred kratkim organiziral koncert legendarne skupine Crvena Jabuka v mariborski Festivalni dvorani Lent.

Aleš Bravničar

Nina Donelli je rosno mlada pevka, ki že od svojega desetega leta stoji na odrih. Je perfekcionistka, delavna in trdno odločena, da v življenju dela, kar najbolj čuti, in to je glasba, ki jo izpopolnjuje. Nina Donelli ima sijajen glas, neverjeten talent, veliko srce in dušo, s katerimi že prevzema poslušalce. Ima prav vse, kar potrebuje za uspeh! Zato ni naključje, da postaja vse bolj prepoznavna, poslušalci Radia Aktual pa so jo že vzeli za svojo!

Aleš Bravničar