Zabava

Začeli so igrati umazane igre!

bp
24. 3. 2016, 12.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tekmovalci šova Bilo je nekoč na Planet TV so pod stalnim pritiskom, zato nekaterim že popuščajo živci. Kletvice, psihično nasilje, laži ter spopad mame in hčerke – vse to bo pripeljalo do tega, da se bodo odnosi med tekmovalci zaostrili.

Planet TV
Gvido na posestvu ves čas provocira in tako vedno znova poskrbi za prepir.

planet tv
Štajerke so obstopile Bredo in ji hinavsko, pod pretvezo, ponudile članstvo v njihovem klanu.

Dekleta iz Štajerskega klana še naprej kujejo svojo taktiko in poskušajo pridobiti čim večji vpliv na posestvu. Iz tega razloga tudi preizkušajo preostale vajence. Tako so obstopile Bredo in ji ponudile članstvo v njihovem klanu. Zmedena Breda je najprej hotela izvedeti, kaj ji dekleta ponujajo, kmalu pa je ugotovila, da bi zavrnitev članstva najverjetneje pomenilo direktno pot v forum na turnirju. Sara je nato priznala, da dekleta niso imela iskrenega namena sprejeti Brede v klan.

SPOPAD MAME IN HČERKE

Pri tedenski nalogi, tiskarski obrti, se je bolje odrezal Gvido in Tino poslal na turnir za obstanek. Drugo udeleženko foruma je moral izbrati Gvido, ki se je odločil za Tinino hčer Saro. Priznal je, da poskuša s to potezo oslabiti Štajerski klan, zato upa, da se ena od dvojice ne vrne v dvorec. Sara mu je kar takoj zabrusila, naj na to nikar ne računa. Je to konec Štajerskega klana?

planet tv
V forumu se bosta pomerili mati in hči, Patricija in Sara, ki pravita, da se bosta obe vrnili nazaj v dvorec.

KLETVICE IN GROŽNJE

Že nekaj časa se v moški sobi slišijo očitki, da David in Adis nista preveč zagnana pri delu. Milan, Gvido in Miro imajo njunega nedela počasi dovolj. Po zajtrku, ko so si razdelili delo, se David s svojo zadolžitvijo ni strinjal in začelo se je iskriti med njim in Milanom. Vmešal se je še Gvido, ki je stopil na Milanovo stran. David je nato povedal, da Milan nima pravice določati, kdo bo kaj počel, saj ni vodja ekipe. Za konec pa ga je še grdo ozmerjal.

planet tv
Bilo je nekoč smo dočakali novo vrelišče, med tekmovalci padajo zlobne besede, odvijajo se spletke in vsi igrajo podle igre.