Zabava

FOTO: Invazija Vilijev Resnikov

mv
15. 3. 2016, 17.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če ste mislili, da slovenska glasbena scena ne more prenesti več kot enega Vilija Resnika, ste se motili. V drugi oddaji šova Znan obraz ima svoj glas smo namreč ugotovili, da oder prenese ne le dva, temveč kar tri Vilije!

Pop Tv/Miro Majcen
Mišo Kontrec in Tilen Artač sta prepričala kot kopiji Vilija Resnika.

Pop Tv/Miro Majcen
Invazija Vilijev Resnikov je Slovence najbolj prepričala.

Ko sta na koncu prejšnje oddaje Mišo Kontrec in Tilen Artač na ruleti oba kot svojo naslednjo preobrazbo izžrebala Vilija Resnika, si nismo najbolje predstavljali, kako bo to videti. Zdaj vemo, saj sta Mišo in Tilen nalogo opravila izvrstno, da bi bila slika popolna, pa ju je izza žirantske mize podpiral še Vili Resnik sam, tokrat v vlogi gostujočega sodnika. »Občutek je bil enkraten. Dobro sta trpela, čeprav mene je bilo takrat bolj strah, kot da bi trpel. Presenetila sta me vokalno, priznam,« je priznal Vili, a ni bil edini, ki je bil navdušen nad svojima kopijama. Gledalci so namreč odločili, da si je zmago tokrat zaslužil Mišo Kontrec. »Hvala vsem, ki so glasovali zame, tisti, ki niso, pa že vedo, zakaj niso,« je po zmagi povedal Kontrec.

Renata spet grd »dec«

Poleg dvojnikov Vilija Resnika je navdušil tudi Nejc Lombardo kot Elvis Presley. »Najprej sem bil zelo vesel, nato pa sem se zavedel, da je imel on zelo globok, žameten glas, in me je začelo skrbeti,« je razložil Nejc. »Izziv je njegova poza, cel teden sem hodil kot puran,« je priznal pevec, ki se bo v prihodnji oddaji prelevil v pevca skupine Dan D. Največja preobrazba večera je nedvomno pripadla Renati Mohorič, ki je za en večer postala črnski pop zvezdnik Cee Lo Green.

»Pred začetkom oddaje sem izrazila željo, da bi rada bila grd 'dec'; mislim, da sem to dobila, tako da res ne želim več izzivati usode,« je priznala. A usoda je hotela drugače, saj bo tudi v tretji oddaji upodabljala moškega, tokrat Kurta Cobaina. In druge preobrazbe? Jana Šušteršič je oder zasedla kot najstniška verzija kanadske pevke Avril Lavigne, Ani Frece se je uspešno prelevila v Lady Gaga in razkrila, da je imela velike težave z zahtevno koreografijo. Vrhunski vokalist Samuel Lucas je slovenske gledalce osvojil kot romantični Oliver Dragojević s pesmijo Moj galebe.

»Tudi jaz bi bil en dan galeb, zato da bi lahko 'posral' slovenske politike,« se je pošalil. Najmlajša tekmovalka, Ines Erbus, je postala Anja Rupel, čeprav je žirantka Tanja Ribič pripomnila, da jo je na trenutke bolj kot na Anjo spominjala na Dorothy iz Čarovnika iz Oza.