Zabava

Kanye West prosil Zuckerberga za denarno pomoč

T.S.
25. 2. 2016, 12.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Potem ko je spet »divjal« na družabnih omrežjih in napisal, da je njegov dolg visok že 53 milijonov dolarjev, je Kim izgubila živce.

Instagram
Kim želi, da Kanye poišče strokovno pomoč

Kim Kardashian ne zdrži več. Kanyeja prosi naj poišče strokovno pomoč. Neugodno se počuti zaradi njegovega neprimernega vedenja in od njega zahteva, da poišče pomoč.

Instagram
Kanye v resnih finančnih dolgovih

Nekateri bi morda pomislili, da Kim Kardashian (35) nima nikakršnih zadržkov, glede moževih objav na družabnih omrežjih, a vseeno obstajata dve stvari, ki jih nikakor ne želi deliti z javnostjo. Družinski problemi in finance.

Ravno zaradi slednjega je bila Kim precej jezna, ko je Kanye na Twitterju objavil, da je zadolžen za 53 milijonov dolarjev. TV starleta je precej zaskrbljena in zafrustrirana na račun njegovega nezrelega obnašanja, par pa ima tudi vse več problemov, ki pa so iz dneva v dan večji in večji. Ne glede na vse pa je Kim popolnoma predana zakonu in se ne želi pogovarjati o ločitvi.

Od vseh njegovih objav jo je najbolj prizadela tista, ko je Kanye Facebook mogotca Marka Zuckerberga prosil, da namesto, da denar donira v humanitarne namene, določeno vsoto podari njemu.

Kim in njena mama Kris zdaj od Kanyeja zahtevata, da poišče PR strokovnjaka, ki bo spremljal, nadzoroval in svetoval, kakšne objave na svetovnih omrežjih so primerne in kakšne ne.