Zabava

Oče slavnega igralca toži za 20 milijonov dolarjev

J.P.
25. 2. 2016, 11.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Igralca Christiana Slaterja menda zaradi klevetanja toži njegov oče. Od njega naj bi zahteval kar 20 milijonov dolarjev.

Letos je dobil zlati globus za stransko moško vlogo v televizijski seriji ali filmu (Mr. Robot).

Mali Christian Slater z mamo Mary Jo in očetom Michaelom Hawkinsom

Thomas Knight Slater, v igralskih vodah bolje znan kot Michael Hawkins, menda trdi, da mu je kariero uničil sin Christian Slater. Kako? Ker je v intervjuju dejal, da očeta mučijo resne duševne motnje.

80-letnik trdi, da temu pač ni tako, od sina pa v zameno baje zahteva kar 20 milijonov dolarjev (18 milijonov evrov), saj da se je zaradi njegovih komentarjev znašel na črni listi industrije zabavništva in da Christian ni kvalificiran, da bi postavljal takšne diagnoze.

Sporni intervju je nastal lani. V njem je 46-letni igralec razkril, da sta bila z očetom devet let odtujena, a da je oče pred kratkim z njim spet stopil v stik. »On je manično-depresivni shizofrenik,« je takrat dejal Christian. »Že od nekdaj je imel težave – bil je fantastičen igralec, izredno karizmatičen in dobrega izgleda, a je le stežka delal z režiserji, sodeloval z ljudmi.« Christian pa je vseeno pristavil, da je vesel, da se je oče z njim pripravljen pobotati.

Očitno je rekel preveč.