Zabava

Dragić kupil hišo za sedem milijonov

mv
23. 2. 2016, 08.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Slovenski košarkarski reprezentant Goran Dragić bo po novem stanoval v miamijski soseski Bay Point. Tam je namreč kupil hišo, ki nikakor ni bila poceni. A slovenski športnik si jo glede na to, da mu kariera čez lužo cveti, lahko privošči.

Facebook
Goran Dragić ima novo hišo-

Goran je za novi družinski dom odštel sedem milijonov evrov, kar je rekordni znesek za to sosesko, v primerjavi z Miami Beachom pa gre še vedno za zelo ugoden nakup. Nepremičnina, ki stoji tik ob morju, meri več kot 600 kvadratnih metrov. Ima sedem spalnic, šest kopalnic, vinsko klet in bazen ter razgled tako na zaliv Biscayne kot na središče mesta. Goran je zanjo odštel 7,9 milijona dolarjev (7,03 milijona evrov). Hiša je bila naprodaj le 39 dni. Prejšnja lastnika sta bila Harry in Leslie Benitah.

V to sosesko te morajo povabiti

»Bay Point je odlična soseska. Je zelo zasebna – če te ne povabijo, ne moreš priti vanjo,« je za Miami Herald povedal nepremičninski agent Miki Curkoski. Do leta 2013 je v tej soseski stanoval tudi glasbenik Enrique Iglesias. Nepremičnino je takrat prodal odvetniku Stephenu Zacku za 6,8 milijona zelencev (5,96 milijona evrov). Goran je tako našel enkratno gnezdo za svojo družinico, torej za ženo Majo ter otroka, sina Matea in hčerko Victorio. Vsi se na Floridi odlično počutijo, z novo hišo pa bodo dobili tudi čisto svoj prostor, ki mu bodo lahko rekli dom.