Zabava

Bivšemu pokvarila presenečenje za sina

Nejc Simšič
22. 2. 2016, 17.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Očitno hrvaška pevka Severina ve, kako je treba, ko gre za njenega sina Aleksandra, ki ga ima s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem. Medtem ko je slednji sinu za četrti rojstni dan pripravljal zabavo, ga je zvezdnica prehitela s svojo potezo …

Arhiv Svet24
Severina in Igor sta Milana prehitela in za sina pripravila veliko domačo rojstnodnevno zabavo.

facebook
Vse kaže, da »vojna« nekdanjih partnerjev, pevke Severine in srbskega kralja bakra Milana Popovića, še dolgo ne bo končana, sploh ko gre za pozornost njunega sina.

Vse kaže, da »vojna« nekdanjih partnerjev, pevke Severine in srbskega kralja bakra Milana Popovića, še dolgo ne bo končana, sploh ko gre za pozornost njunega sina.

facebook
Aleksandrova sreča bo še nekaj časa zaznamovana z bitko med staršema, ki se še vedno prepirata glede skrbništva, čeprav se zdi, da je sinova sreča za oba na prvem mestu.

Mali Aleksandar je pravkar praznoval svoj četrti rojstni dan, a kot kaže, bo njegova sreča še nekaj časa zaznamovana z bitko med staršema, ki se še vedno prepirata glede skrbništva.

Zdi se, da je sinova sreča za oba na prvem mestu, a to pomeni tudi, da sta maščevalna drug do drugega.

Severina ni bila povabljena na rojstnodnevno zabavo, ki jo je za sina priredil Milan Popović, zato je z možem Igorjem Kojićem vrnila udarec in sinu še prej priredila domačo rojstnodnevno zabavo. 

Milan je za sinov rojstni dan svoj hotel v Vršcu spremenil v igralnico z vesoljsko ladjo, avtomobilčki, tobogani in igračami vseh vrst, s čarovnikom vred; Severina seveda ni bila vabljena, sta pa zato z možem Igorjem Kojićem Milana »prehitela« in priredila domačo rojstnodnevno zabavo. Družina Kojić je tako Aleksandrovo četrto svečko upihnila z nekaj tortami na temo Vojne zvezd in Angry Birds, s pesmicami in smehom. »Danes je čudovit dan,« je Severina zapisala pod skupno fotografijo na instagramu. Sledila pa je še zabava, ko se je njen sin napravil v Obi-Wan Kenobija in se zabaval v družbi več kot deset prijateljev in prijateljic.