Zabava

Zavrnili njegovo bivšo

Mojca Vakselj
23. 2. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Prva velika ljubezen princa Williama, Rose Farquhar, se je udeležila pevskega resničnostnega šova The Voice, kjer je stavila na najboljše, a se ji na koncu ni uspelo uvrstiti v naslednji krog.

profimedia
Rose Farquhar je tekmovala na The Voice, a ji preboj v naslednji krog ni uspel.

Rose Farquhar je bila prvo dekle, ki je osvojilo najstniško srce princa Williama, a to ji ni prav nič pomagalo, da bi se, čeprav je bila nedvomno zvezda večera, v šovu The Voice uvrstila v naslednji krog.

Facebook
Rose je bila prva velika ljubezen princa Williama.

Enaintridesetletnica ne skriva, da je bivše dekle princa Williama, a se vse bolj zaveda, da ji to v glasbenem svetu ne bo prav nič pomagalo. Žirije, ki so jo sestavljali will.i.am, Boy George, Ricky Wilson in Paloma Faith, s pesmijo Anyone Who Had A Heart ni mogla prepričati. »Zelo sem razočarana, a obenem ponosna in vesela, da sem dobila to priložnost,« je po svojem nastopu povedala Rose, ki jo mediji označujejo za Williamovo prvo veliko ljubezen.

Williama pozna od mladih nog

Temnolaska Williama sicer pozna že od otroštva, par pa sta postala leta 2010. Ljubezen ni dolgo trajala, a sta Rose in Will ostala dobra prijatelja. Temnolaska naj bi ga celo vprašala, ali bi imel kaj proti, če bi nastopila v oddaji. »Vprašala ga je za dovoljenje in seveda ji ga je dal,« poroča Sun. Lepo od Williama, da ga ne moti, če se njegovo nekdanje dekle pojavi v resničnostnem šovu, kar se za ljudi, ki so povezani s kraljevo družino, verjetno ne spodobi.